ساری - ایرنا - جمعی از خیاطان آملی که در پی کمبود شدید لباس بهداشتی دست به کار تولید شدند، به دلیل افزایش مواد اولیه و کمبود نیروی تولید در خواست داوطلب خیاط کردند.

در روزهای اخیر به دنبال کمبود اقلام بهداشتی از جمله لباس های مخصوص برای بیماران و پرسنل بیمارستانی، مواد ضدعفونی کننده و ماسک جهت مقابله با ویروس کرونا در جای جای مازندران شاهد فعال شدن گروه های مختلف داوطلب و خیر برای تامین این اقلام هستیم. 

در این میان چند تن از بانوان خیاط شهر آمل با حمایت خیرین در اقدامی انسان دوستانه آستین ها را بالا زده و شروع به تولید لباس های مخصوص و بهداشتی برای بیماران کردند ، اما این بانوان به دلیل عدم تناسب تعدادشان با حجم مواد اولیه به منظور بالا بردن تولید لباس های بیمارستان خواستار پیوستن خیاطان بیشتربرای دوخت شدند. 

بهاره لاجوردی یکی از این خیاطان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر پنج خیاط هستیم که به صورت تمام وقت مشغول تولید لباس بیمارستانی هستیم.

وی افزود : تاکنون سه هزار متر پارچه جهت دوخت لباس بیماران از سوی خیرین تامین شده است که پس از چند روز توانستیم نیمی از آن را تبدیل به لباس بیمارستانی کنیم. 

لاجوردی یکی از محدودیت های این گروه را کمبود خیاط توصیف کرد و از دیگر خیاطان خواست تا در صورت امکان به این گروه بپیوندند و به تامین نیازهای بیمارستانی سرعت ببخشند. 

این خیاط گفت: ترجیح ما این است که داوطلبان از شهر آمل باشند ، اما در صورت معتمد بودن می توانیم با شهرهای همجوار نیز کار کنیم. 

لاجوردی نیاز خیاط برای افزاش تولید این گروه را ضروری دانست و از مردم خواست به این گروه بپیوندند. 

به گفته او داوطلبان می توانند از طریق تماس تلفنی با شماره ۰۹۳۷۰۱۴۲۲۰۳ یا از طریق صفحات اینستا گرامی به نشانی bazme_bahar@ آمادگی خود برای همکاری با این گروه را اعلام کنند. 

این خیاط همچنین از آمادگی برای تولید لباس های مخصوص پرسنل بیمارستانی توسط این گروه اشاره کرد و گفت: در صورتی که پارچه مخصوص و الگوی دوخت به ما داده شود این گونه لباس را نیز می توانیم بدوزیم.   

مسئول بسیج پزشکی شهرستان آمل فعالیت این گروه از خیاطان را تایید کرد و گفت: تمامی تولیدات این گروه خیاط و دیگر گروه های داوطلبانه جمع آوری و سپس ضد عفونی و استرلیزه خواهد شد.  

عباس اقوامی افزود: توزیع لباس های بیمارستانی بر اساس اولویت خواهد بود و ابتدا به بیمارستان امام خمینی (ره) به عنوان مرکز بستری بیماران کرونایی اختصاص می یابد. 

به گفته او لباس های تولید شده به بیمارستان های امام علی ، امام رضا و بیمارستان شمال اختصاص می یابد. 

استان مازندران یکی از استان های آلوده به ویروس کروناست به گونه ای که آمار افراد مبتلا به این بیماری تا عصر دیروز جمعه از مرز ۳۰۰ نفر گذشت و ۱۵ نفر هم جان باختند. همچنین بیش از ۸۰۰ نفر در بیمارستان ها و مراکز درمانی استان بستری هستند.

کمبود اقلام بهداشتی و ضدعفونی و پوشاک برای فعالان حوزه بهداشت و درمان یکی از مشکلات استان در مقابله با ویرویس کرونا بوده که طی یک هفته گذشته گروههای مردمی هم به کمک آمده اند تا این کمبودها را رفع کنند.