بندرعباس- ایرنا- دادستان بندرعباس دستورات لازم برای سرعت بخشی مراحل قانونی و ترخیص اقلام بهداشتی مورد نیاز کشور به ویژه ماسک صادر کرد.

مجتبی قهرمانی روز جمعه به دستور رییس کل دادگستری هرمزگان در بازدید از گمرک شهید رجایی ضمن بازدید از این گمرک بر روند ترخیص محموله های حاوی اقلام بهداشتی نظارت کرد.

وی در این بازدید گفت: تعداد قابل توجهی ماسک برای استفاده در مراکز درمانی و عرضه در داروخانه ها مهیا شده که می تواند در روزهای آینده بخشی از مشکلات و نیازهای موجود را مرتفع سازد.

 دادستان عمومی و انقلاب بندرعباس ابراز امیدواری کرد که در نتیجه این  اقدامات که منجر به ترخیص میزان قابل توجهی اقلام بهداشتی از گمرکات هرمزگان شده است، عرضه و تقاضا در این حوزه به ثبات نسبی برسد.

با شروع شیوع ویروس کرونا تقاضا و مراجعه به داروخانه‌ها و مراکز عرضه لوازم بهداشتی و پزشکی برای خرید ماسک سرعت گرفت اما بیشتر این تقاضاها با جواب ماسک، ژل ضدعفونی‌کننده نداریم مواجه شدند.

این روزها مردم استان هرمزگان علاوه بر آنکه به جنگ ویروس کرونا رفته اند، در جبهه کمبود اقلام بهداشتی نظیر ماسک، الکل، مواد ضدعفونی کننده نیز درگیر هستند.

به دنبال اعتراض های شهروندان در بندرعباس و پیگیری متعدد رسانه های هرمزگان نسبت به مساله کمبود ماسک و گرانی لوازم بهداشتی رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اعلام کرد: تا یک هفته آینده با تولید ماسک در استان مشکل کمبود این کالا برطرف خواهد شد.

به دنبال شیوع ویروس کرونا در کشور و کمبود برخی اقلام بهداشتی نظیر ماسک و لباس های حفاظتی، خط تولید پوشاک مجتمع تولیدی و آموزشی رشمون در بندرعباس به تولید ماسک و گان تغییر یافت.

در این مجتمع روزانه یک هزار و ۵۰۰ عدد ماسک و ۲۰۰ دست لباس گان توسط ۲۳ نفر نیرو در کارگاه پوشاک این مجتمع تولید می شود.

پیش از این نیز شرکت پدرام طب در هرمزگان به منظور تامین اقلام بهداشتی خط تولید خود را به تولید ماسک تغییر داد.

طبق اعلام امروز رواط عمومی وزارت بهداشت تاکنون ۱۹ نفر در استان هرمزگان مبتلا به ویروس کرونا شدند.

کرونا مانند سایر ویروس‌های تنفسی است که در افراد دارای نقص ایمنی مانند بیماران دیابتی، دیالیزی و دارای بیماری‌های خود ایمنی می‌تواند خطرناک باشد و مرگ‌ و میر آن تاکنون حدود سه درصد گزارش شده است.

این ویروس که از شهر ووهان چین شیوع یافته یک ویروس ناشناخته است و تنها راه مقابله با آن رعایت بهداشت فردی و حاضر نشدن در اجتماعات و محافل عمومی است.

سازمان جهانی بهداشت می گوید حدود ۸۰ درصد از افرادی که به این ویروس مبتلا می شوند علائم خفیفی دارند در حالیکه حدود ۶ درصد آنها دچار علائم جدی نظیر التهابی که در سراسر ریه گسترش می یابد، می شوند.

برچسب‌ها