هرچند با اطلاعیه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر تمدید تعطیلی همه رویدادهای فرهنگی و هنری در سطح کشور، چراغ سالنهای تئاتر و نمایش و نگارخانهها در خراسان رضوی خاموش شد اما هنرمندان راه دیگری را برگزیدند و شبکههای اجتماعی را عرصه هنرمندیهای خود قرار دادند.
تهیه فیلمهای چند دقیقهای با موضوعات اجتماعی و آموزشی پیرامون بیماری کرونا، معرفی آثار نمایشی، پخش تک ترکتهای موسیقیایی، برنامههای کوتاه و سرگرم کننده و گاه با محتوای طنز در فضای مجازی را میتوان از کوششهای هنرمندانه طی هفته گذشته در خراسان رضوی برشمرد.
دبیر انجمنهای ادبی خراسان رضوی هفته گذشته با اعلام خبری مبنی بر اینکه "ایستگاه شعر و ادب خراسان رضوی همچنان فعال است" در اقدامی مبتکرانه همه جلسات شعر و داستان در استان را به صورت مجازی و از طریق ویدئو اسکاپ برگزار کرد.
"علیرضا قدمیاری" استاد و هنرمند فرهیخته مشهدی هفته گذشته یک کانال آموزش نقاشی برای کودکان راهاندازی کرد که برای این روزهای خانه نشینی کودکان و نوجوانان مفید واقع شود.
اجرای برنامهای تحت عنوان "شبهای فرهنگی در فضای مجازی" در نیشابور از دیگر ابتکارات هنرمندان و فرهنگ دوستان در هفته گذشته بود که در قالب آن "نقد و بررسی فیلمهای کوتاه، پویش مطالعه کتابهای ارزشمند، مصاحبه با اندیشمندان و نویسندگان ایرانی و خارجی" انجام گرفت.
به گزارش ایرنا، طبق اعلام دبیر کمیته مراقبت و درمان کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون هزار و ۲۱۰ بیمار مبتلا به عفونتهای حاد تنفسی در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری شدهاند که از این تعداد ۴۷۶ نفر بهبود یافته و از بیمارستان مرخص شده اند و بقیه تحت درمان قرار دارند.
بر اساس آمار وزارت بهداشت و درمان تاکنون آزمایش ۸۹ بیمار مبتلا به ویروس کرونا در خراسان رضوی مثبت شده است که دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۵۱ نفر بیشترین آمار را در بین دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی این استان دارد.
مقامات بهداشتی و درمانی خراسان رضوی اوج انتشار ویروس کرونا در این استان را از دو روز گذشته می دانند و اعلام کردهاند که مردم این استان در مقطع حساسی قرار دارند از این رو نباید از خانه بیرون بیایند و توصیههای ایمنی را جدی بگیرند.