داریوش جودکی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: پس از شیوع بیماری کرونا در کشور برخی سودجویان دست به احتکار و گران فروشی اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم در بازار زدند.
وی اظهار داشت: به منظور مقابله با این افراد و تامین نیازهای مردم گشت های ویژه تعریزات حکومتی به همراه دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صمت و دیگر ارگان های مربوطه تشکیل شد.
به گفته مدیرکل تعزیرات حکوکتی استان کرمانشاه، گشت های ویژه نظارت بر توزیع اقلام بهداشتی در ۲ شیفت صبح و عصر به صورت ویژه بر بازار نظارت دارند و در صورت مشاهده تخلف برخورد خواهند کرد.
جودکی از مردم خواست که هرگونه گران فروشی یا احتکار در زمینه ماسک و مواد ضدعفونی کننده را از طریق شماره های ۱۳۵ و ۱۱۱ به تعزیرت حکومتی اعلام کنند.
بازرسی سازمان صمت از ۵۱۰ مرکز
به گفته رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه این سازمان تاکنون ۵۱۰ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد بهداشتی انجام داده است.
محسن دارابی در گفت وگو با ایرنا، اظهار داشت: بازرسان و تلاشگران معاونت بازرسی و حمایت از حقوق مصرفکننده سازمان صمت استان، در شرایط کمبود اقلام بهداشتی به دلیل سوء استفاده برخی فرصتطلب از داروخانهها، عطاریها، سوپرمارکتها، تجهیزات پزشکی و فروشگاههای آرایشی و بهداشتی بازدید کردند.
وی افزود: در این بازدیدها ضمن بررسی تمامی موارد مرتبط با قوانین نظام صنفی، ۳۲ واحد صنفی متخلف را نیز شناسایی و آنان را به منظور صدور احکام بایسته به تعزیرات حکومتی معرفی کردند.
براساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه تا عصر یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۱ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستانهای استان بستری هستند که تاکنون آزمایش کرونا ۳۳ نفر از آنان مثبت اعلام شده است و سه نفر از مبتلایان نیز جان خود را از دست دادند.
از ابتدای شناسایی ویروس کرونای جدید در کشور تا ظهر یکشنبه ۱۸ اسفند ۶ هزار و ۵۶۶ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و در مجموع ۱۹۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۲ هزار و ۱۳۴ مورد از ابتدا تاکنون بهبود یافتهاند.
ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون به حدود ۵۰ کشور از جمله آمریکا، فرانسه، استرالیا، تایلند، مالزی، کره جنوبی، ژاپن، کانادا، سوئد، اسپانیا و امارات گسترش یافته است.