شاهرود - ایرنا - مدیر جهادکشاورزی میامی گفت : امسال ۵۸ میلیارد ریال اعتبار برای افزایش ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی و بهینه‌سازی ماشین‌آلات در این شهرستان جذب شد.

علی اصغر محمدی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این میزان تسهیلات امسال برای خرید تراکتور، کمباین و ادوات کشاورزی از طریق بانک های عامل به کشاورزان  پرداخت شد.

وی گفت : پرداخت تسهیلات از بسته‌های تشویقی دولت تدبیر و امید برای افزایش بهره‌وری و رونق تولید در بخش مکانیزاسیون کشاورزی هزینه می‌شود.

مدیر جهادکشاورزی میامی ، شاخص ضریب مکانیزاسیون در این شهرستان را ۱/۹ دهم خواند و گفت : مکانیزاسیون یکی از ضروری ترین روشهای ابزاری برای توسعه کشاورزی و گامی اساسی به سوی توسعه پایدار است.

محمدی تصریح کرد : با به کارگیری مکانیزاسیون و فناوری روز می توان عملیات کشاورزی را در زمان مقرر انجام داد.

وی افزود : این شهرستان دارای یکهزارو ۳۵۰ دستگاه تراکتور و حدود ۵۹ کمباین است. 

سال گذشته بیش از ۴۴ میلیارد ریال در بخش مکانیزاسیون کشاورزی در میامی هزینه شد.

گندم ، جو ، آفتابگردان، انواع حبوبات ، زردآلو و دیگر محصولات باغی مهمترین محصولات کشاورزی میامی را تشکیل می دهد.

شهرستان میامی به خاطر آب و هوای مناسب و بارش‌های جوی مطلوب، قطب کشاورزی استان سمنان بوده و در تولید چند محصول مانند چغندر قند، گندم و آفتابگردان دیم مقام اول را دارد.

در این شهرستان ۶۹ هزار و ۷۵۵ هکتار زمین کشاورزی و باغی وجود دارد، هر سال ۳۵ هزار هکتار زیر کشت انواع محصولات دیم وآبی می‌رود.

سطح باغ‌های این شهرستان سه هزار و ۵۸۲ هکتار بوده و انواع محصولات باغی مانند پسته، زردآلو، سیب، انگور و دیگرمحصولات تولید می‌شود.

میامی با ۲ بخش مرکزی و کالپوش و ۴۰ روستا بیش از ۴۰ هزار تن جمعیت دارد که ۸۸ درصد آن ها در روستاها به کشاورزی ، باغداری و دامداری اشتغال دارند.