تهران-ایرنا- سازمان بهداشت جهانی دوشنبه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که ۷۰ درصد مبتلایان به کرونا در چین بهبود یافته‌اند.

به گزارش شبکه المیادین، در ادامه این بیانیه آمده است: خطر ویروس کرونای جدید در بسیاری از کشورها واقعا جدی است.

سازمان بهداشت جهانی که مقر آن در ژنو سوئیس قرار دارد در این بیانیه همچنین اعلام کرد که چین به دنبال کنترل کامل بر ویروس کرونای جدید است و در این کشور شمار مبتلایان به این بیماری ویروسی (در روزهای اخیر) روند نزولی را تجربه کرده است.

دولت چین  در ادامه روند کاهشی ابتلا به ویروس کرونا در این کشور اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۴ مورد جدید به شمار مبتلایان کرونا اضافه شده است و ۲۲ نفر نیز جان خود را از دست داده‌اند.

این درحالیست که تعداد مبتلایان به کرونا در اروپا و آمریکای شمالی روبه افزایش است. طی روز شنبه نیز کمیسیون بهداشت چین از ۴۵ مورد جدید ابتلا به این ویروس و همچنین جان باختن ۲۷ نفر خبر داده بود که در مقایسه با چند هفته گذشته بسیار پایین آمده است.

این درحالی است که شمار مبتلایان به کرونای جدید در خارج از چین روند صعودی داشته است.

در ایتالیا به عنوان کانون انتشار ویروس کرونا در اروپا، شمار جانباختگان این کشور در اثر کرونا در منطقه لومباردی در شمال این کشور به  ٣٣٣ نفر رسیده است.

مقام‌های بهداشتی رژیم صهیونیستی در گزارشی دوشنبه شب با تأیید ابتلای دو تن دیگر در سرزمین‌های اشغالی، اعلام کردند که شمار مبتلایان به این بیماری به ۴۱ نفر رسیده است.

مقام‌های آلمان دوشنبه شب اعلام کردند دو نفر در این کشور بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست داده‌اند.

براساس گزارش مقام‌های بهداشتی آلمان، شمار مبتلایان در این کشور به یکهزار و ۱۶۴ نفر رسیده است.

از سوی دیگر، قبرس نیز برای نخستین بار از ابتلای دو شهروند این کشور به کرونا خبر داد. بدین ترتیب، کرونا در تمامی کشورهای عضو  اتحادیه اروپا ثبت شده است.

در همین ارتباط، شمار جان‌باختگان ناشی از ابتلا به کووید-۱۹ در انگلیس نیز به چهار نفر رسیده است.

از سوی دیگر، مقامات بهداشتی هلند نیز اعلام کردند که  شمار افراد مبتلا به کرونا از ۲۶۴ نفر به ۳۲۱ نفر رسیده است و ۳ نفر هم جان خود را به خاطر ابتلا به این  بیماری تنفسی از دست داده‌اند.

علایم کرونای جدید موسوم به "کووید -۱۹" ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می کند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر می‌شود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.