سنندج - ایرنا - رییس شبکه بهداشت و درمان سقز از اختصاص بیمارستان تامین اجتماعی این شهرستان به پذیرش افراد مبتلا یا مکشوک به ویروس کرونا خبر داد و گفت: طبق برنامه ریزی‌ قبلی، از روز گذشته بیمارانی که علایم مشکوک به کرونا دارند پذیرش و در چرخه خدمات رسانی قرار می‌گیرند.

دکتر انور بهرامی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیمارستان تامین اجتماعی را برای آمادگی بیشتر در مقابله با ویروس کرونا آماده کردیم، اظهار داشت: با اختصاص این مرکز درمانی به درمان بیماران مبتلا و مشکوک به کرونا، بار زیادی از روی دوش کادر پزشکی و درمانی بیمارستان امام خمینی (ه) برداشته می‌شود.

وی ضمن تقدیر و تشکر از پزشکان، پرستاران و کادر درمانی بیمارستان امام خمینی (ره) در ارائه خدمات به بیماران کرونایی اضافه کرد: این عزیزان به ریکاروی نیاز داشتند تا در چرخه خدمات رسانی به بیماران در روزهای آینده پر انرژی تر حضور داشته باشند.

بهرامی یادآور شد: بیمارستان شفا (۲۳۵ تخته) در این برهه زمانی قابلیت استفاده برای بستری افراد مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا را نداشت ولی بخش های ایزوله بیمارستان امام خمینی (ره)  را جدا کردیم تا در خدمت این افراد قرار گیرد لذا مشکل و یا کمبود تخت برای بستری بیماران در این شهرستان نداریم.

رییس بیمارستان تامین اجتماعی سقز نیز گفت: در راستای مصوبات ستاد مبارزه با کرونا استان کردستان، بخش بستری این مرکز درمانی از روز گذشته بیماران مبتلا و مشکوک به ویروس کرونا را پذیرش می‌کند.

دکتر سیما شفیعی ضمن پوزش از تمام بیمه شدگان تامین اجتماعی اظهار داشت؛ درمانگاه بیمارستان کماکان برای خدمات دهی در بخش تخصصی فعالیت خواهد کرد ولی بیمارستان از بیماران غیرکرونایی و اعمال جراحی دیگر تا اطلاع ثانونی معذور است.

وی تاکید کرد: تمام عزم کادر درمانی این واحد ارائه خدمات به بیماران مبتلا به ویروس کرونا است که امیدواریم با توکل به خدا و همراهی، مشارکت و همدلی مردم با رعایت مسایل بهداشی و توجه به توصیه‌ها از این بحران عبور کنیم.

اکنون ۱۱۸ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان کردستان بستری هستند که بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی ابتلای ۷۸ نفر از این افراد به بیماری کووید ۱۹، قطعی است.

تعداد کل مراجعین به بیمارستان‌های استان از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون ۳۷۰ نفر بوده که ۱۱۸ نفر از آنان در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی کردستان بستری شده‌اند.

تعداد بیماران بستری در بیمارستان‌های شهرستان های استان شامل سقز ۶۴، بانه ۱۳، سنندج ۲۰، قروه ۱۰،  دیواندره ۲، بیجار ۸، سروآباد یک، و مریوان یک نفر است و از ۷۸ مبتلای قطعی به بیماری کرونا به تفکیک شهرستان‌ها سقز با ۳۱ بیشترین مبتلا را دارد و پس از آن بانه با ۱۷، سنندج ۱۲، کامیاران ۲، قروه ۷، مریوان ۲، دیواندره ۲، بیجار، دهگلان ۲ و سروآباد یک نفر قرار دارند.

تاکنون ۹ نفر بر اثر ابتلای به ویروس کرونا در استان کردستان فوت کردند که هشت نفر از آنها در سقز و یک بیمار در مریوان بودند.

ویروس کرونا از اوایل دی ماه در «ووهان» واقع در استان «هوبی» چین پدیدار شد و تاکنون علاوه بر کشورهای جنوب شرق آسیا، خاورمیانه، اروپا، قاره های آفریقا، اروپا و اقیانوسیه را هم تحت تاثیر قرار داده است.

ایران نیز از  ویروس کرونا در امان نماند و نخستین مورد بیماری ۳۰ بهمن ماه در قم شناسایی شد.

کرونا، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه های انتقال آن عطسه و سرفه و دست دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می کنند علاوه بر پرهیز از دست دادن و روبوسی و عدم حضور در مراکز عمومی، به هنگام عطسه حتما جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس نتایج آزمایشگاهی، ۸۸۱ مورد بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و کل مبتلایان به این بیماری در کل کشور به  هشت هزار و ۴۲ نفر رسید.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۴ نفر از مبتلایان جدید کووید۱۹ جان خود را از دست دادند تا مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۲۹۱ مورد برسد.

خوشبختانه تاکنون ۲ هزار و ۷۳۱ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده اند و روند بهبودی و ترخیص این بیماران افزایش قابل ملاحظه ای داشته است.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.