یزد- ایرنا - مسوول انجمن زرتشتیان یزد از خرید نیازهای روزانه‌ بیماران مبتلا به کرونا در قرنطینه خانگی خبر داد و گفت: شماری از همکیشان آنها در منزل دوره‌ درمان را می‌گذرانند، برای حمایت از خانواده‌های آنها، کالاهای مورد نیازشان خریداری می‌شود.

سپنتا نیکنام شامگاه سه‌شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: مناسب ترین راه پیشگیری از ویروس کرونا، قرنطینه خانگی است و تامین نیازهای روزانه از جمله مشکلات دوره‌ قرنطینه است.

عضو شورای شورای شهر یزد افزود: برای پیشگیری از گسترش بیماری کرونا در چارچوب پشتیبانی از خانواده‌های زرتشتی که دچار این مشکل شدند، نسبت به خرید روزانه‌ نیازهای همکیشان خود اقدام کردیم و با رعایت نکات بهداشتی کالاها را در منزل به آنها تحویل می‌دهیم.

وی اظهار کرد: این کار تا زمانی که افراد ملزم به اقامت در قرنطینه خانگی هستند انجام می شود،  هزینه‌ خرید کالاهای مورد نیاز را خانواده‌ها پرداخت می‌کنند و هزینه‌ تهیه و توزیع آن به عهده‌ انجمن زرتشتیان یزد است.

رییس انجمن زرتشتیان یزد خاطرنشان کرد: لیست بیماران مبتلا به کرونا در اختیار انجمن زرتشتیان است و  آنان می‌توانند برای خرید کالاهای مورد نیاز با شماره تماس ۰۳۵۳۶۲۹۹۰۰۰ هماهنگی کنند.

سپنتا اشاره‌ای به تعداد بیماران زیرپوشش نکرد.

استان یزد حدود ۶ هزار زرتشتی دارد که در شهرهای یزد، اردکان، میبد و تفت ساکن هستند.

این استان بر اساس سرشماری آبان ۱۳۹۵، یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت دارد.

ویروس کووید ۱۹ ، نخستین‌بار حدود سه ماه قبل در ووهان چین شناسایی شد و تاکنون در بیش از ۱۰۰ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

این بیماری قابل پیشگیری است و به‌راحتی با مشارکت شهروندان و راهکارهای ساده ای مانند شست و شوی مکرر دست‌ها با صابون، استفاده از ماسک و دستکش در بیرون خانه و تعویض به هنگام آن، مصرف مایعات گرم، دست ندادن و روبوسی نکردن با دیگران، خودداری از تماس دست با چشم‌ها، بینی و دهان، حفظ فاصله یک و نیم متری با افراد بیمار و ماندن بیماران در خانه می‌توان از میزان شیوع و ابتلای کرونا جلوگیری کرد.

علایم ابتلای به ویروس کرونا شامل تب، سرفه، تنگی نفس، علایم گوارشی و در موراد شدید عفونت ریه (پنومونی)، سندرم تنفسی حاد و نارسایی کلیه است .

تاکنون در استان یزد جواب آزمایش ۱۲۷ نفر به کرونا مثبت اعلام شد و ۱۴ نفر هم جان خود را از دست دادند.