به گزارش سازمان نظام پزشکی، "محمدرضا ظفرقندی" روز سهشنبه در این نامه به "سعید نمکی" نوشت: اپیدمی و گسترش روز افزون بیماری کووید- ۱۹ در کشور، شرایط ویژهای را در ابعاد مختلف بهداشتی و درمانی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به وجود آورده است. ضرورت عزم ملی و وفاق ملی برای عبور از این بحران چاره بدون تردید این روزهاست. قطع زنجیره انتقال بیماری و حل و فصل مشکلات عدیدهای از قبیل کنترل و محدودیت مسافرت های بین شهری و تعطیل سفرهای سیاحتی و زیارتی، تأمین نیازهای مالی و ارزی سیستم بهداشت و درمان، حل مشکلات اقتصادی و کسب و کار مردم، محدودیت اکید و حاکمیتی رفت و آمد به استانهای شدیداً مبتلا، دستور تعطیلی برخی ادارات، تأمین اقلام مورد نیاز کشور از داخل و خارج کشور، هماهنگی و به کارگیری نیروهای مسلح و موارد متعدد دیگری از این دست، از ید قدرت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ولو با اختیارات ویژه خارج است و مصداق تکلیفی مالایطاق است.
وی ادامه داد: توجه شایسته به ابعاد گسترده و فراقوهای چنین شرایطی ساماندهی و فرماندهی در بالاترین سطوح را ایجاب میکند.
ظفرقندی خطاب به نمکی نوشت: اینجانب ضمن تحسین عزم و تلاش فداکارانه و زائدالوصف جناب عالی و همکاران وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این ایام و مشاهده بیماری و آسیب همکاران و سرداران جان بر کف این صحنه، به عنوان برادری دلسوز اکیداً معتقدم و از جناب عالی میخواهم برای حل و فصل همه جانبه و سریعتر این معضل، ضمن اعلام شرایط فوقالعاده، ترتیبی اتخاذ گردد تا مسؤولیت مدیریت بحران به عهده سران سه قوه با اخذ اختیارات لازم از رهبری قرار گرفته و در جلسات روزانه با حضور جناب عالی امور مورد بررسی و ساماندهی قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، امروز جمعی از پزشکان نیز با انتشار بیانیهای به رؤسای سه قوه خواستار مدیریت واحد ستاد کشوری اپیدمی بیماری کووید-۱۹ (کرونا) شدند.
تاکنون ۸۰۴۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲۹۱ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کردهاند و همچنین ۲۷۳۱ نفر بهبود یافتهاند.