به گزارش روز چهارشنبه معاونت پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش، علی رمضانی اظهار داشت: دانش آموزان با توجه به ظرفیت کانون های فرهنگی و تربیتی و با توجه به شرایط کنونی کشور در ۲۲ انجمن به صورت غیر حضوری در حال فعالیت هستند.
وی ادامه داد: در ضمن با توجه به مشارکت بیش از هفت میلیون نفر رشته دانش آموز در مسابقات فرهنگی هنری در ایام تعطیلی مدارس که برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا صورت گرفته است، فرصت مناسبی است تا دانش آموزان خود را برای مسابقات استانی و کشوری آماده کنند.
مدیرکل فرهنگی هنری و فعالیت های پرورشی وزارت آموزش و پرورش در ادامه به مهم ترین فعالیت ها و برنامه های شاخص فرهنگی هنری اشاره کرد و افزود: فعالیت های حوزه فرهنگی هنری گستردگی بسیاری دارد و طیف گسترده ایی از دانش آموزان از اول ابتدایی تا پایه دوازدهم را شامل می شود که می توانیم به راهاندازی پویش «درخانه بمانیم» توسط اعضای تشکلهای دانشآموزی در فضای مجازی، ایجاد و راهاندازی موشنگرافی اردوهای راهیان نور (ستاد مرکزی راهیان نور) اقدام کنیم.
رمضانی ادامه داد: همچنین ایجاد شبکه همدلی مدرسان اردویی مدیریت بحران سراسر کشور، استفاده از ظرفیت خبرگزاری دانشآموزی پانا در اطلاعرسانی و آگاهسازی دانشآموزان و تولید اپلیکشن کانونهای فرهنگی تربیتی و آموزش مهارت زندگی و کارگاه آموزشی مجازی، ارائه چندین بازی آموزشی، درسی و تفریحی توسط بنیاد ملی بازیهای رایانهای نام برد.
رمضانی همچنین به فعالیت های مشترک با صدا و سیما اشاره کرد و گفت: هماهنگی با شبکه امید تلویزیون برای تولید برنامه با محوریت اوقات فراغت دانشآموزان به صورت مرتب (هر روزه) در قالب ۴۵ قسمت، ۵۸ دقیقهای با محتوای اطلاعرسانی و سرگرمی، آموزشی، مهارتافزایی و فرهنگی هنری و شبکه رادیویی نمایش جهت تولید برنامه اختصاصی با محوریت نمایش دانشآموزی (آموزش نمایشهای تک نفره همانند نقالی و ...) و همچنین شبکه آموزش جهت تولید برنامه/ زنگ پرورشی در قالب برنامههای فرهنگی و هنری انجام شده است.
وی خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقه کتابخوانی مرحله مدرسهای چهارمین جشنواره دانایی توانایی که با مشارکت بیش از ۶۸۰ هزار دانشآموز و هماکنون نیز در حال جمعآوری آمار دانشآموزان راهیافته به مرحله منطقهای هستیم، همچنان با قوت در حال اجرا است.