وزارت محیط زیست چین روز یکشنبه گزارش کرد در حال حاضر ۲۸ شهر چین درگیر انتقال ضایعات و دفع آنها با روش های امن هستند و وسایل و تسهیلات سیار برای جابجایی این زباله ها در نظر گرفته ایم.
در شهر ووهان کانون اولیه شیوع کرونا در مرکز چین روزانه بیش از ۲۴۰ تن ضایعات و زباله های پزشکی برجا می ماند که مسئولان راه هایی را برای انتقال و دفع آنها پیدا کرده اند.
این وزارت خانه بدون اشاره به نام شهرهای دیگر بجز ووهان اعلام کرد: تا قبل از شروع اپیدمی کرونا میزان تولید این زباله ها به ۴۰ تن می رسید که بتدریج با افزایش شمار مبتلایان به ۲۴۰ تن در روز رسید.
«جایو چون اینگ» رییس اداره امور بحران در وزارت محیط زیست چین در مصاحبه ای گفت: ۴۶ دستگاه سیار برای جابجایی و دفع زباله ها در ووهان در نظر گرفته شده و یک کارخانه ضایعات نیز در عرض ۱۵ روز برای دفع ۳۰ تن در این شهر ساخته شده است.
وی گفت: تلاش این است که ظرفیت جابجایی و دفع زباله های شهر ووهان که اکنون نزدیک به ۵۰ تن در روز است با ایجاد تسهیلات بیشتر به ۲۶۰ تن برسد.
اداره ملی آمار چین گزارش کرد در طول سال ۲۰۱۸ میلادی بیش از ۲ میلیون تن زباله پزشکی در چین تولید شده است.
بسیاری از شهرهای چین فاقد تاسیسات و تجهیزات کافی انتقال و دفع ضایعات پزشکی هستند و اکثر آنها در جریان شیوع کرونا مملو از این ضایعات شده اند.
بیماری کرونا که اواخر سال ۲۰۱۹ میلادی در چین شایع شد تا کنون به بیش از ۱۲۰ کشور و منطقه سرایت کرده و ۱۵۰ هزار نفر را مبتلا کرده است.