منابع خبری روز پنجشنبه گزارش دادند که شاخص اصلی بورس لندن بیش از ۱۰ درصد از ارزش سهام خود را از دست داد و به پایین ترین حد طی ۱۲ سال گذشته رسید. بورس لندن دوشنبه گذشته (۱۹ اسفند) هم بر اثر عدم توافق اعضای اوپک و اوپک پلاس برای کاهش تولید نفت که به سقوط بهای طلای سیاه منجر شده، ۱۳۰ میلیارد پوند از ارزش خود را از دست داده بود.
بانک مرکزی انگلیس دیروز (چهارشنبه ۲۱ اسفند) برای کاهش تاثیرات اقتصادی ناشی شیوع ویروس کرونا، نرخ بهره بین بانکی در این کشور را کاهش داد. کمیته سیاست پولی بانک مرکزی تصمیم گرفت تا نرخ بهره بین بانکی را از هفتاد و پنج صدم درصد(۰.۷۵) به بیست و پنج صدم درصد(۰.۲۵) درصد کاهش دهد.
بانک مرکزی انگلیس قرار بود ۲۶ مارس(۷ فروردین ۹۹) در نخستین جلسه با حضور رئیس جدید بانک در این رابطه تصمیمگیری کند اما با توجه به تاثیرات منفی کرونا، تصمیم گیری در این رابطه به جلو افتاد.
اسکای نیوز تحول اخیر را ناشی از تصمیم جدید دونالد ترامپ برای منع سفر اتباع اروپایی به خاک آمریکا دانست و افزود که این مساله سرمایه گذاران را دچار ابهام کرده است.
«دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا شامگاه چهارشنبه در یک نشست خبری، شیوع ویروس کرونا در ایالات متحده را ناشی از ورود مسافران اروپایی دانست و گفت: ورود تمام مسافران از اروپا به آمریکا به استثنای انگلیس برای مدت ۳۰ روز ممنوع میشود.
ترامپ گفته بود که از جمعه ورود همه مسافران از اروپا ممنوع میشود اما مقامهای وزارت امنیت داخلی اعلام کردند این ممنوعیت تنها بخش زیادی از آن دسته از اتباع خارجی را شامل میشود که در ۱۴ روز منتهی به سفرشان به آمریکا در منطقه اروپایی «شنگن» بودهاند.
تصمیم ترامپ با اعتراض مقامهای اروپایی مواجه شده و آن را اقدامی یکجانبه خواندهاند.
«تدروس آدهانوم» مدیر کل سازمان جهانی بهداشت دیروز چهارشنبه ۲۱ اسفندماه ۹۸ در کنفرانسی خبری تاکید کرد که اگرچه واژه «همهگیر» (pandemic) به دلیل حساسیتی که دارد نباید بدون دقت مورد استفاده قرار گیرد اما ارزیابیهای این سازمان ویروس کرونا را «همهگیر جهانی» شناسایی و اعلام میکند.