تهران- ایرنا- رییس فدراسیون دو و میدانی گفت: با توجه به برگزاری مجمع انتخاباتی و شادمانی گروهی از ورزشکاران ملی، این احساس به ما دست می‌دهد که با نیروی مضاعف، شرایط این رشته در ایران بهتر خواهد شد.

«افشین داوری» روز شنبه در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: گذشته را نقد نمی‌کنم، «مجید کیهانی» (رییس پیشین فدراسیون) برنامه‌هایی داشت و آن را هدف‌گذاری کرد اما مقبول نشد. از او بخاطر اینکه ۴ سال ریاست این فدراسیون را برعهده داشت تشکر می‌کنم. وی تلاش خود را کرد تا اتفاقات خوبی در دو و میدانی بیافتد. هیچ کسی در دو و میدانی بی‌برنامه نیست و موفقیت یک فدراسیون به برنامه‌های آن بستگی دارد. بنابراین با توجه به تجربه‌ای که من از ورزشکاران دارم می‌توانیم با همدلی اتفاقات خیلی خوبی را در مقطع زمانی کوتاه‌تر ایجاد کنیم و نتایح خوشحال کننده‌ای را برای کشور به بار بیاوریم. هر چند با توجه به برگزاری مجمع انتخاباتی و شادمانی گروهی از  ورزشکاران ملی این احساس به ما دست می‌دهد که می‌توانیم با  نیروی مضاعف شرایط دو و میدانی ایران را بهبود ببخشیم.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا «مجید کیهانی» و ۲ نامزد دیگر به اعضای مجمع گفتند در انتخابات شرکت نکنند، گفت:  من هم یک کاندید بودم. بهتر است وارد این مقوله‌ها نشوم. مجمع رییس داشت و رییس آن فردی منطقی و قانون‌مدار است. «مهدی علی‌نژاد» روز برگزاری مجمع پاسخ همه موارد و سوالات را داد و پیرو سخنان او این مسایل از مسیر دستگاه‌های نظارتی پیگیری می‌شود.

رییس فدراسیون دو و میدانی عنوان کرد: من متولی مجمع نبودم و به عنوان کاندیدا در این مجمع شرکت کرده بودم.  بستر مجمع آماده بود و منطقی برگزار شد. اینکه رای رییس هیات رشت بدلیل آنکه گفته بود کرونا دارد، مخفی به وزارت ورزش فرستاده شد باز هم این موضوع را باید از علی‌نژاد پرسید که این امر جزو اختیارات قانونی وزارت ورزش است.  مجمع فدراسیون دو و میدانی در سلامت کامل و قانونی برگزار شد.

داوری درباره وضعیت فدراسیون دو و میدانی اظهار داشت: در سال ۹۰ به عنوان رییس این فدراسیون انتخاب شدم و تا ۹۳ در این فدراسیون حضور داشتم و در آن روزها یک ارزیابی کلی از مسابقات آسیایی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که اگر دختران را مورد پشتیبانی قرار دهیم، سرعت دسترسی به مدال برای آنان بالا می‌رود. به همین دلیل مدارس دو و میدانی را فعال و نیروها  و قهرمان‌های خوبی را پشتیبانی کردیم. به صورت بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت این برنامه اجرا شد و این امر بر انگیزه دختران ما افزود.  در بحث میان مدت تصمیم گرفتیم تا  ۸۴ مدرسه دو و میدانی در کشور در رده سنی ۸ تا ۱۴ سال در بخش محوریت زنان تشکیل دهیم.

وی ادامه داد: ریحانه آرانی در رده ۱۰ تا ۱۲ سال در ۱۳۹۰ وارد مدرسه شد و تکتم دستاربنان که اکنون مدال آسیایی را در سابقه خود دارد در مقطع ۱۰ تا ۱۲ سال، ریحانه مبینی در رده ۸ تا ۱۲ سال و مریم محبی در ۴۰۰ متر ۸ تا ۱۰ سال وارد این عرصه شدند. همه این ورزشکاران در آسیا به مدال رسیده‌اند. علاوه بر آن فرزانه فصیحی، مریم طوسی، سپیده توکلی، الناز کمپانی و لیلا رجبی زنانی بودند که در دوره ریاستم موفقیت‌هایی کسب کرده‌اند.

رییس فدراسیون دو و میدانی عنوان کرد: در دوران ریاست خود توجه ویژه‌ای به زنان داشتم و همه این زنان صاحب مدال در آسیا شدند. اولین مدال بازی‌های آسیایی در زنان در زمان ریاستم کسب شد. دختران ما توانایی خیلی بالایی دارند مشروط به اینکه از آنان خوب پشتیبانی کنیم و برنامه‌های ما درست باشد تا به نتیجه دست یابیم. در گذشته بسیاری از ورزشکاران این رشته، دنیای قهرمانی را ترک کردند و  اکنون نیستند. سه ورزشکار دوی  ۴۰۰ متری زیر ۴۶ ثانیه می دویدند. سه ورزشکار پرتاب دیسک بالای ۶۵ متر رکورد می‌زدند و بسیاری از ورزشکاران دیگر چون محمد وظیفه دوست در پرش ارتفاع دیگر نیستند. این ورزشکاران کجا رفتند.