تهران- ایرنا- شمار مبتلایان به کرونا در آمریکای لاتین و حوزه کارائیب روز جمعه به بیش از ۲۰۰ مورد افزایش یافت که این مسأله، مقامات این منطقه را نسبت به شیوع گسترده‌تر این ویروس، نگران کرده است.

به گزارش خبرگزاری «پرنسالاتینا» کوبا، همزمان با افزایش شمار مبتلایان به کرونا در آمریکای لاتین، مقامات این منطقه در حال اتخاذ تدابیر جدی برای جلوگیری از شیوع گسترده تر این ویروس هستند.
در همین حال، مقامات ونزوئلا نیز برای بار نخست، دو مورد همزمان ابتلا به این ویروس در این کشور را تأیید کرده و از تشکیل کمیسیونی با مشارکت نیروهای مسلح برای مقابله با گسترش کرونا در این کشور خبر دادند.
دولت کاراکاس همچنین از تحریم های آمریکا علیه کاراکاس که مانع از خرید دارو و تجهیزات پزشکی شده، بشدت انتقاد کرد.
در همین حال، دولت برزیل اعلام کرد که تست کرونا «ژائیر بولسونارو» رئیس جمهوری این کشور منفی اعلام شده است. پیش از این گزارش شده بود که بولسونارو به کرونا مبتلا شده و در سفرش به آمریکا این ویروس را داشته و با دونالد ترامپ نیز دیدار کرده است.
دولت پرو نیز از تأیید شش مورد جدید ابتلا شهروندانش به کرونا خبر داد.
تاکنون شمار مبتلایان به این ویروس در پرو ۲۸ نفر، کلمبیا ۱۳، شیلی ۴۳، آرژانتین ۳۱ (۲ فوتی)، پاراگوئه ۶، بولیوی ۳، مکزیک ۱۳، کاستاریکا ۲۳، اکوادور ۱۷، جامائیکا ۸ و پاناما ۲۷ مورد تأیید شده است.
وزارت بهداشت کوبا نیز دو روز پیش ابتلای چهار نفر به کرونا در این کشور را تأیید کرده است.
در همین حال، "نیکلاس مادورو" رئیس جمهوری ونزوئلا روز جمعه در توییتی از همکاری دولت با نیروهای مسلح این کشور و همچنین مسؤولان وزارت بهداشت برای مقابله با شیوع کرونا خبر داد.
به دلیل شیوع گسترده کرونا در کشورهای مختلف جهان و جدی بودن نگرانی ها از احتمال مبتلا شدن به این بیماری مسری، بسیاری از جلسات مهم بین المللی و منطقه ای لغو شده و یا به صورت مجازی و از طریق ویدئو کنفرانس برگزار می شود.
"تدروس آدهانوم" مدیرکل سازمان جهانی بهداشت روز جمعه با بیان اینکه قاره اروپا اکنون کانون شیوع ویروس کروناست، گفت: تجربه چین و کره جنوبی ثابت می کند که قرنطینه می تواند جان بسیاری از مردم را در ارتباط با این بیماری نجات بدهد و کشورها باید از این تجربیات استفاده کنند.
در میان کشورهای اروپایی، ایتالیا با بیش از ۱۵ هزار نفر مبتلا و یک هزار و ۱۶ نفر فوتی بر اثر این بیماری، وضع وخیم‌تری نسبت به سایر کشورها دارد.
ویروس کرونا که از چین شیوع یافت، بسرعت به کشورهای مختلف در سراسر جهان سرایت کرد.
بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، در شرایط کنونی ۱۳۹ هزار و ۱۶ نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شده‌اند که ۷۰ هزار و ۷۲۷ نفر بهبود یافته و پنج هزار و ۱۱۶ نفر جان خود را از دست داده اند.

برچسب‌ها