محمود سیجانی روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا، بیان کرد: دراین مدت همچنین ۶۷ فقره جواز تاسیس توسعهای با سرمایه گذاری پنج هزار و ۹۵۵ میلیارد ریال و اشتغالزایی برای ۲هزار و ۵۳ تن نیز صادر شدهاست.
وی ادامه داد: در مجموع کل جواز تاسیس موجود استان ۲هزار و ۲۵۸ مجوز با پیش بینی اشتغال برای ۴۳هزار و ۵۹تن و سرمایه گذاری ۱۶۵هزار و ۳۶۱ میلیار ریال است که این میزان نشانگر رغبت مطلوب به سرمایه گذاری جدید در قم میباشد.
سیجانی گفت: همچنین طی این مدت، ۱۰۰ فقره پروانه بهره برداری ایجادی با ۲هزار و ۶۰۲ میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای ۲هزار و ۲۹۶ تن و ۸۸فقره پروانه بهره برداری توسعهای با یکهزار و ۲۷۹میلیارد ریال سرمایه گذاری و اشتغالزایی برای یکهزار و ۶۲۲ تن صادر شدهاست.
وی بیان کرد: در مجموع ۲هزار و ۲۱۵ فقره پروانه بهره برداری با اشتغالزایی ۵۶هزار و ۷۴۴ تن و سرمایه گذاری ۵۰هزار و ۴۸۶ میلیارد ریال در استان موجود است.
وی ادامه داد: همچنین از ابتدای سالجاری تا پایان بهمن ماه، ۱۱۸ فقره پروانه بهرهبرداری به علت عدم فعالیت و در راستای ساماندهی مجوزها در بانک اطلاعاتی، ابطال یا تعلیق شدهاست.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت قم گفت: طی این مدت ۱۴۶ مورد مجوز معافیت گمرکی ماشین آلات به ارزش سه هزار و ۵۵۵ میلیارد ریال نیز برای واردات ماشین آلات جدید با تکنولوژی بالا با هدف راهاندازی خط تولید واحدهای صنعتی و تولیدی یا جایگزینی ماشین آلات قدیمی صادر شدهاست.
اعتبار جوازهای تاسیس واحدهای تولیدی تا خرداد سال ۹۹
وی دربخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: کلیه جوازهای تاسیس صادرشده در بخش تولیدی و صنعتی استان، بدون نیاز به درخواست و حضور متقاضی تا پایان خرداد سال آینده دارای اعتبار است.
وی گفت:این تصمیم با توجه به شرایط موجود و ضرورت کاهش ترددهای غیرضروری در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در قم، گرفته شده و لازم است مورد توجه فعالان اقتصادی قرار گیرد
سیجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که توزیع اقلام بهداشتی، ضدعفونی و ماسک با معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی است، بیان کرد: با ابلاغ جدید وزارت صنعت، معدن و تجارت، هرگونه خروج کالاهای مرتبط با بیماری کرونا از واحدهای صنعتی، بدون حواله های وزارت بهداشت و فرایند توزیع در شبکه های منتخب، ممنوع است.