زاهدان- ایرنا- مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: نظارت‌های بهداشتی و بازرسی از مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی با توجه به شیوع ویروس کرونا و ایام نوروز در این استان افزایش یافته است.

دکتر مهدی حسینی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به افزایش تقاضای محصولات دامی در روزهای پایانی سال، بنا به رسم سال‌های گذشته و بویژه امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا بیش از پیش نیاز به نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی وجود دارد.

وی گفت: در روزهای پایانی سال و ایام نوروز تشدید اقدامات و نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی در سیستان و بلوچستان از طریق تیم‌های کنترل و نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی بر فعالیت مراکز تولید و عرضه، خودروهای حمل و مراکز و اماکن عمومی مصرف کننده فرآورده‌های خام دامی، کشتارگاه‌ها و شرکت‌های بسته بندی جاری خواهد شد.

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان افزود: عدم ذبح دام در محل‌های غیربهداشتی و خارج از کشتارگاه، خودداری از خرید و فروش مرغ زنده، ضدعفونی و گندزدایی واحدهای تولید و توزیع فرآورده‌های خام دامی، خودداری از خرد کردن گوشت در محل خرید و تهیه محصولات خام دامی به صورت بسته بندی و عدم خرید از دست فروشان از جمله مواردی است که به دلیل ایجاد مخاطره بهداشتی در این ایام باید مورد توجه ویژه قرار گیرد و نسبت به رعایت آن اهتمام ورزید.

وی بیان کرد: به جهت حفظ سلامت خود و افراد جامعه رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی از سوی همه افراد جامعه بویژه مراکز و مشاغل مرتبط با تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی امری ضروری است و در صورت بروز و مشاهده هرگونه تخلف از سوی مراکز تولید و توزیع فرآورده‌های خام دامی مطابق قانون رفتار خواهد شد.