ارومیه- ایرنا- معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی با اشاره به جوجه‌ریزی پنج میلیون قطعه‌ای در بهمن امسال برای پاسخ به نیاز بازار اغذیه در استان گفت: این میزان، چهار میلیون قطعه بیشتر از زمان معمول بود که برای حل مشکل مرغ‌داران، مجوز خروج مرغ زنده از استان صادر شد به شرط اینکه افزایش قیمت مرغ در استان اتفاق نیفتد.

بهنام شهدی شنبه‌شب در جمع اعضای ستاد استانی مقابله با کرونا در آذربایجان‌غربی افزود: این امر با توجه به تعطیلی رستوران‌ها، محل‌های فروش غذای آماده و مراکز تهیه غذا به چالشی برای استان تبدیل شده‌بود که علاوه بر صدور مجوز خروج، شرکت پشتیبانی دام نیز قرار است مرغ مازاد را از مرغ‌داران خریداری کند.

وی اضافه کرد: مجوز صدور مرغ زنده از آذربایجان‌غربی فعلا تا آخر فروردین صادر شده‌است و تاکید کرده‌ایم که در صورت بروز گرانی قیمت، بلافاصله این مجوز باطل خواهد شد.

وی یکی از چالش‌های مهم استان را بروز شایعه مضر بودن شیر و مشتقات آن برای بدن در زمان شیوع بیماری کرونا عنوان کرد و ادامه داد: این امر موجب خریدنکردن شیر از دامداران شده بود که پس از بررسی موضوع و کسب نظر از صاحب‌نظران علم پزشکی و دامپزشکی، خلاف این امر ثابت شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان‌غربی بیان کرد: در این راستا شرکت پگاه موظف به خرید مازاد شیر از دامداران شد.

شهدی گفت: همچنین در راستای فرهنگسازی برای استفاده از شیر و لبنیات، صدا و سیمای استان مکلف به تبلیغ مصرف لبنیات و جهاد کشاورزی ملزم به تهیه کلیپ ۶۰ ثانیه ای مکلف شد.

وی بر اجبار قصابی‌ها برای فروش گوشت به صورت بسته‌بندی تاکید کرد و افزود: همچنین قصابی‌ها باید گوشت را از کشتارگاه‌ها خریداری کرده و فرهنگ لازم برای مصرف گوشت کشتارگاهی باید از طریق صدا و سیما ایجاد شود.

به گزارش ایرنا، شیوع ویروس کرونا مشکلات اقتصادی قابل توجهی را در کشورهای مختلف دنیا، ایران و آذربایجان‌غربی ایجاد کرده ولی توجه اولیه مسوولان به موضوع سلامت مردم به عنوان اولویت نخست قرار دارد.

همه ساله در روزهای پایانی سال و ایام نوروز، میزان مصرف مرغ و گوشت در آذربایجان‌غربی افزایش می‌یافت و به همین علت، جوجه ریزی بسیار بیشتری در بهمن ماه انجام می‌شد ولی امسال شیوع کرونا این امر را با مشکل جدی مواجه کرده است.