قم - ایرنا - استاندار قم با اشاره به لزوم هماهنگی و مشارکت در امر مقابله با بیماری کرونا از تشکیل پنج کارگروه مردمی و خیرین سلامت خبر داد. 

به گزارش روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست درجلسه ستاد مردمی و خیرین سلامت مبارزه با کرونا، با قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات تمامی نیروهای مردمی اعم از مجمع خیرین سلامت، سازمان های مردم نهاد، مواکب اربعینی، فعالان اقتصادی و قرارگاه مردمی بر لزوم وحدت و هماهنگی بیشتر در خدمت رسانی و عدم موازی کاری تاکید کرد.

وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته از ابتدای اعلام وجود ویروس کرونا درقم، گفت: علاوه بر پیگیری‌ها جهت تخصیص اعتبار مورد نیاز جهت تکمیل و تجهیز بیمارستان‌های نیمه تمام استان درابتدا دو بیمارستان به منظور درمان بیماران کرونا مدنظر قرار گرفت که با توجه به افزایش مراجعین به تعداد مراکز درمانی افزوده‌شد. 

سرمست با اشاره به پیش‌بینی افزایش تخت‌های بیمارستانی به صورت سیار درصورت وجود موج دوم شیوع ویروس کرونا درقم افزود: تاکنون نیروی‌های سپاه و ارتش  علاوه بر همکاری با شهرداری درضد عفونی معابر شهر، در ایجاد بیمارستان‌های سیار در استان اقدامات شایسته‌ای انجام داده‌اند که از آنان قدردانی می‌شود.

وی تشکیل ستاد مردمی وخیرین سلامت در امر مبارزه با کرونا را به منظور مدیریت نحوه کمک رسانی، اولویت بندی بر حسب نیاز وتوزیع هدفمند اقلام موردنیاز اعلام و خاطرنشان کرد: با مشارکت، همکاری، عدم موازی کاری و هماهنگی منظم نیروهای مردمی و خیرین به سرعت بیشتری در روند درمان و کنترل بیماری دست خواهیم یافت.

وی بر تشکیل کارگروهی با محوریت سازمان های مردم نهاد و با همکاری نهادهای حمایتی استان و با نظارت اداره کل امور اجتماعی استانداری به منظور برنامه‌ریزی و بسترسازی آموزش و مشارکت پذیری عمومی در رعایت مسائل بهداشتی تاکید کرد.

سرمست تامین منابع و امکانات مورد نیاز پزشکی و بیمارستانی را مورد اشاره قرار داد و مشارکت در این زمینه را با محوریت مجمع خیرین سلامت خواستار شد.

رییس ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان مشارکت مردمی در تامین، تولید و توزیع اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم را به کارگروهی متشکل از  اتاق بازرگانی با همکاری فعالان اقتصادی استان و با نظارت معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سپرد.

استاندار قم همچنین جلب مشارکت‌های مردمی جهت حمایت از اقشار آسیب پذیر در سطح استان در حین و پس از بحران کرونا را به قرارگاه مردمی کریمه اهل بیت (س) سپرد .

وی در ادامه مشارکت مواکب اربعینی در مقابله با بیماری کرونا را مورد اشاره قرار داد و معاونت امور زائران را مسئول برنامه‌ریزی و مشارکت این مواکب در شرایط بحران کرونا قرار داد.

تاکنون یکهزار و چهارتن از شهروندان قمی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و ۸۷۰ نفر در بیمارستان‌های کامکار، فرقانی، امام رضا(ع)، علی ابن ابیطالب(ع) و شهید بهشتی بستری هستند.

به گزارش ایرنا، بر اساس آخرین آمار تا ساعت ۱۴ روز یکشنبه ۱۳ هزار و ۹۳۸ نفر در کشور به‌طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۷۲۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۴ هزار و ۵۹۰ نفر نیز بهبودیافته‌اند.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.