دکتر بیتا دادپور روز سهشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر برخی از مردم به دلیل ناآگاهی با هدف پیشگیری از کرونا مبادرت به مصرف الکل دستساز و یا تقلبی کرده که مسمومیت آنها را موجب شده است.
وی ادامه داد: الکل طبی فقط در مواردی که آب و صابون موجود نباشد برای ضد عفونی کردن دستها و یا سطوح در پیشگیری از تماس با ویروس کرونا کاربرد دارد و مصر ف خوراکی آن هیچ اثری ندارد.
این پزشک متخصص گفت: افرادی که با علائم مسمومیت با الکل مراجعه میکنند یا دچار اختلال هوشیاری هستند و یا ممکن است با علائم تشنج، بیقراری،اختلال کارکرد کلیه ها مراجعه کرده و در نهایت دچار مرگ مغزی یا نارسایی چند ارگان و مرگ شوند.
وی "مسمومیتهای منجر به نابینایی و از کار افتادن کلیهها در بدن انسان" را از تبعات بسیار خطرناک، عوارض لاعلاج جدی و تهدیدکننده جان در صورت مصرف خوراکی الکل برشمرد.
دکتر دادپور افزود: بخش مسمومین بیمارستان امام رضا مشهد اکنون به عنوان مجهزتریرین واحد درمان و مداوای انواع مسمومیت ها در شمال شرق کشور به شمار میرود.
مسمومیت ۲۶ نفر با الکل
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم به خبرنگار ایرنا گفت: از ابتدای بحران کرونا تاکنون ۲۶ نفر بخاطر مسمومیت با الکل به بیمارستان امام رضا(ع) مشهد مراجعه کردهاند.
دکتر حمیدرضا رحیمی افزود: تاکنون سه نفر از این افراد بخاطر مسمومیت با الکل جان خود را از دست دادهاند.
وی ادامه داد: طیف سنی افرادی که تاکنون در پی مسمومیت با الکل در بیمارستان امام رضا(ع) مشهد پذیرش شدهاند بین ۱۵ تا ۴۸ سال گزارش شده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برخی از افراد با این "تصور کاملا غلط" که مصرف الکل آنان را در برابر ویروس کرونا محافظت میکند مبادرت به اقدام خطرناک مصرف خوراکی این ماده شیمیایی کردهاند.