سرهنگ سیدمصطفی مرتضوی روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا در پاسخ این سووال که سهم شما در بحران مهار کرونا چیست؟ اظهارداشت: ارتقا امنیت و آرامش مهمترین مسوولیت پلیس فتا در حوزه شبکههای اجتماعی محسوب میشود.
وی با اشاره به شرایط کنونی که بدلیل شیوع ویروس کرونا در کشور، بیان کرد: همه ما باید مسوولیت خود را درست و دقیق انجام دهیم تا شرایط مدیریت بهداشتی جامعه با مشکل مواجه نشود.
رییس پلیس فتای استان اصفهان ادامه داد: کمک به مسوولان بهداشتی در راستای آگاهی بخشی به جامعه و فراهم کردن بستری برای آموزش همگانی در مدیریت بحران کرونا از اهمیت ویژهای برخوردار است.
به گفته وی اطلاع رسانی برای آگاه سازی، هوشیار کردن و افزایش حساسیت مردم در مورد ویروس کرونا نیاز ضروری جامعه است.
سرهنگ مرتضوی خاطرنشان کرد: مردم باید اقدامات بهداشتی را انجام دهند و تا حدودی از اخبار و اطلاعات در این زمینه آگاه باشند اما عدهای از کاربران فضای مجازی با سو استفاده از این شرایط به نشر اکاذیب و شایعه ها میپردازند.
وی تصریح کرد: پلیس فتا وظیفه رصد فضای مجازی و شناسایی، تشکیل پرونده و معرفی متخلفان به مقام قضایی را بر عهده دارد.
رییس پلیس فتای استان اصفهان اضافه کرد: شهروندان باید نسبت به مسائل شبکههای اجتماعی حساسیت و هوشیاری بیشتری داشته باشند و تعامل ۲ طرفه بین پلیس و مردم برقرار باشد.
وی از کاربران این شبکه خواست درصورت مشاهده هرگونه خبر غیررسمی و کلیپ های غیرواقعی اطمینان نکرده و به هیچ وجه اقدام به بازنشر آن نکنند.
مرتضوی همچنین از کاربران خواست نیازهای خبری و اطلاع رسانی خود را از سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، خبرگزاریهای رسمی و سایت های خبری مرجع تامین کنند.
رییس پلیس فتای استان اصفهان از مردم خواست از برگزاری آیین چهارشنبه آخر سالخودداری کنند و پلیس با منتشرکنندگان فراخوان این مراسم برخورد می کند، تصریح کرد: فراخوان یعنی جمع شدن دورهم و این موضوع را نیز با دقت و پایش دقیق در فضای مجازی دنبال میشود و متخلفان، پس از شناسایی با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
بر اساس آخرین اعلام وزارت بهداشت و درمان کل مبتلایان به کووید-۱۹ در کشور به ۱۳۹۳۸ نفر است که خوشبختانه تا کنون چهار هزار و ۵۹۰ نفر از بیماران مبتلا به بهبود یافته و ترخیص شده اند.
مجموع جان باختگان این بیماری در کشور به ۷۲۴ مورد است.