دکتر شاپور بدیعی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تنها یک آزمایشگاه مرجع تشخیص کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعال است که شهروندان برای آزمایش کرونا از طریق نظام ارجاع به این آزمایشگاه معرفی میشوند.
وی ادامه داد: در صورت افزایش مراکز آزمایشگاهی به طور حتم به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شهروندان در صورت دارا بودن علائم بیماری با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، مطبها و درمانگاههای دولتی و خصوصی بر اساس دستورالعملهای ابلاغی به سطح دوم خدمات فرستاده میشوند که در صورت نیاز برای تشخیص بیماری به آزمایشگاه ارجاع داده می شوند.
بدیعی افزود: درمان بیماران مبتلا به کرونا نیز بر اساس دستورالعملهای خاص و در کلینیکها و مراکز درمانی مشخصی در حال انجام است بنابراین درمانهای جانبی انتشار یافته در برخی از رسانهها و فضای مجازی قابل استناد نیست.
وی ادامه داد: شهروندان اطلاعات خود در خصوص پیشگیری و درمان کرونا را تنها از طریق رسانههای رسمی دریافت کنند چرا که تا زمانی که روشهای درمانی بر اساس مشاهدات و بررسیهای علمی و آزمایشگاهی نباشد نمیتوان ادعایی مبنی بر درمان بیماری داشت.
حدود پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه ساکنان این استان زیرپوشش خدمات دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتجام، تربتحیدریه و نیشابور هستند.
بر اساس آخرین آمار رسمی، شمار مبتلایان قطعی به ویروس کووید ۱۹ عامل بیماری کرونا که نوع بسیار حاد عفونت تنفسی و یک بیماری نوپدید همهگیر است در استان خراسان رضوی ۵۶۸ نفر گزارش شده است.