رضا مقدم مدیرعامل شرکت عرضه کننده این نرم افزار روز سه شنبه در گفتوگو با خبرنگار سلامت ایرنا درباره نرم افزار موبایلی «کرونا ۱۱۵» بیان کرد: این نرم افزار مربوط به خود ارزیابی کرونا و بر اساس پروتکلهای سازمان جهانی بهداشت است. به کمک این نرم افزار موبایلی افراد میتوانند وضعیت خود را از نظر شرایط بالینی اعلام کنند. این نرم افزار اعلام میکند که آیا افراد نیاز به مراجعه به مراکز درمانی دارند یا باید با اورژانس تماس بگیرند. همچنین مراکز درمانی و تشخیصی جهت مراجعه را نیز بر استان مشخص میکند.
وی ادامه داد: این نرم افزار مربوط به بخش خصوصی است و به دنبال سود مالی از این نرم افزار نیستیم و فقط جهت کمک کردن به مقابله با کرونا این نرم افزار را راه اندازی کردیم. ما یک شرکت سرمایه گذاری هستیم و در حوزه فضای مجازی فعالیت میکنیم.
مقدم گفت: برای دریافت مجوز از وزارت بهداشت نیز اقدام کردهایم و احتمالا در روزهای آتی مجوز وزارت بهداشت هم آماده خواهد شد. نرم افزارها برای مجوز به دو صورت بررسی میشوند که یکی صلاحیت شرکت سازنده است که این موضوع بررسی شده است.
این مهندس نرم افزار بیان کرد: اطلاعاتی که در این نرم افزار ثبت میشود قابل برگشت نیست و در واقع نرم افزار یک طرفه است و در نتیجه احتمال هک شدن را کاهش میدهد. همچنین اطلاعات خاصی ثبت نمیشود و افراد فقط باید شماره همراه خود را وارد کنند. حتی افراد میتوانند اسم خود یا اطلاعات شخصی را وارد نکنند. این نرم افزار به ثبت کد ملی هم نیاز ندارد. در نتیجه موارد مختلف از نظر امنیت اطلاعات برای طراحی این نرم افزار در نظر گرفته شده است.
مقدم اظهار کرد: این نرم افزار به دو صورت اندروید و pwa (تحت وب) طراحی شده و تاکنون در عرض ۲ روز بالغ بر ۵ هزار نصب داشته است.