تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۹

پکن- ایرنا- رسانه های چین امروز چهارشنبه گزارش کردند که محققان استرالیا دو دارو برای درمان ویروس کرونا یافته اند که تاثیر زیادی در بهبود بیماران دارد.

به گزارش ایرنا از رسانه های چین، نام این داروها که محققان کویینزلند استرالیا آنها را یافته اند فاش نشده است اما یکی از داروها ضد ایدز و یکی دیگری ضد مالاریا است داروی ضد ایدز خیلی موثر بوده و حتی چند شهروند چینی مبتلا به کرونا را در استرالیا با همین دارو درمان کرده اند.

گفته می شود تاثیر یکی از این داروها بر روی چند بیمار، بسیار خوب و قوی بوده به طوری که محققان استرالیایی را نیز حیرت زده کرده است تیمی استرالیایی که مجموعه ای از محققان و پزشکان این کشور را شامل می شود در همین ارتباط گفته اند چندین بیمار دارای علایم مثبت کرونا را با این داروها درمان کرده اند.

آنچه با اهمیت تر می نماید اینکه آنها مدعی هستند که با این دارو توانسته اند کرونا را درمان کنند و تا پایان ماه مارس امسال قصد دارند آن را برای تجویز جهانی بکار گیرند حتی قرار است پیش از آن نیز بیماران استرالیایی با این داروها درمان شوند.

پروفسور دیوید پترسون مدیر مرکز تحقیقات بالینی دانشگاه کویینزلند گفته است: پزشکان و محققان از دو دارو استفاده کرده اند که در آزمایش ها و درمان نتایج خوبی به آنها داده است برخی از کسانی که اولین موارد ابتلا به کرونا در استرالیا بودند با این دارو درمان شدند و عجیب اینکه پس از استفاده از یکی از این داروها به طور کلی علایم بیماری در آنها برطرف شده است و بهبودی کامل پیدا کرده اند.

او که متخصص بیماری های عفونی بیمارستان زنان بریسبین استرالیا نیز هست می افزاید بعد از اینکه چندین بیمار مبتلا به کرونا از دارو استفاده کردند، علایم بیماری به طور کلی در بدن آنها محو شد و این نشان می دهد درمان با این داروها بسیار موثر بوده است.

این پزشک استرالیایی تصریح کرد بیمارانی که از این داروها و بخصوص یکی از آنها استفاده کرده اند بهبود یافته اند و عوارض دیگری در آنها مشاهده نشده است.

نکته مهم دیگر اینکه ظاهرا این داروها که استرالیا هنوز اطلاعات دقیقی از آنها نداده قبلا ساخته و تولید شده اند و برای همین طبیعتا چنین داروهایی دارای عوارض جانبی هم نخواهند بود و چنین درمانی اگر بر اساس ادعای محقق استرالیایی دقیق باشد، یک خبر بسیار خرسند کننده برای دنیا محسوب می شود.

بخصوص آنکه دانشمندان همه کشورها بر این باورند که ساخت واکسن کرونا حتی اگر هم اکنون به پایان برسد باز هم بین ۱۲ تا ۱۸ ماه دیگر وارد بازار خواهد شد و باید عوارض جانبی آن پیشتر مورد آزمایش قرار گیرد.

پترسون می گوید که این درمان در زمان حاضر یک درمان بالقوه موثر است و بیماران پس از درمان شاهد وجود کرونا در بدن خود نیستند و این داروها قبلا در استرالیا ثبت شده و مجوز گرفته و در دسترس است.

او گفت که شاید لازم باشد یک کارآزمایی بزرگ دستکم در ۵۰ بیمارستان استرالیا انجام شود تا یک دارو در برابر داروی دیگر و یا ترکیبی از این دو دارو مورد آزمایش قرار گیرد و سیستم ایمنی بدن هم عوارضی در برابر آن نخواهد داشت.

پترسون درباره داروهای کشورهای دیگر و تجربیات چین و سنگاپور و غیره نیز گفت که گروه تحقیقاتی وی اطمینان دارند که این داروها را بدون خطر برای بیماران استرالیا تجویز کنند اما باز هم آزمایش ها تا درمان قطعی تا پایان ماه مارس ادامه خواهد یافت.

از چین هم خبر می رسد که داروی آنفلوانزای شرکت هولدینگ فوجی فیلم ژاپن در درمان کرونا موثر بوده است این دارو فاپیپیرا نام دارد که تحت برند آویگان و ساخت شرکت شیمیایی فوجی فیلم تویوما ژاپن است.  

جانگ جیمین از موسسه توسعه علوم پزشکی وزارت علوم چین می گوید این دارو که در سال ۲۰۱۴ میلادی تولید شده موثر و ایمن است و در ژاپن مورد استفاده قرار گرفته است.

این دارو تاثیرات خوبی روی بیمارانی در چین در شهرهای ووهان و شنجن نیز داشته و علایم آنها را منفی کرده است و ارزیابی های کارشناسی دقیق تر روی آن کماکان ادامه دارد.