مظفر محمد خانی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۲۴ پایگاه هلال احمر استان سمنان کمکهای نقدی و غیرنقدی مردم به سیل زدگان سیستان و بلوچستان را دریافت کردند و این پایگاهها در شعبههای شهرستانی این جمعیت و میدانهای اصلی هر شهر مستقر است.
وی بیان کرد: اقلام و لوازم بهداشتی شامل موادضدعفونی کننده، مواد غدایی شامل برنج، کنسرو، روغن و نان خشک،کتاب داستان برای کودکان و لوازم ورزشی توسط مردم نوعدوست به پایگاههای جمعیت هلال احمر استان سمنان تحویل داده شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان سمنان ادامه داد: پتو، بخاری، چادر و البسه از دیگر اقلامی جمعآوری شده در پایگاههای جمعیت این استان برای سیل زدگان سیستان وبلوچستان ارسال شد.
وی با اشاره به بارندگیهای دی ماه و وقوع سیل در سیستان و بلوچستان، تصریح کرد: تامین نیازهای مردم آسیبدیده از حوادث طبیعی شامل سیل و زلزله و کمک به آنها یکی از اولویتهای جمعیت هلالاحمر استان سمنان است.
محمدخانی تاکید کرد: خیران و سازمانهای مردم نهاد میتوانند برای فرستادن کمکهای خود به سیل زدگان سیستان و بلوچستان با این جمعیت هماهنگ باشند.
بارش باران سیلآسا در جنوب شرق کشور که در شامگاه پنجشنبه ۱۹ دی آغاز شده بود، استانهای سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان را تحت تاثیر قرار دادو سبب جاری شدن سیلاب در این استانها شد.
شرایط در سیستان و بلوچستان از سایر استانها وخیمتر اعلام شد به طوری که میزان بارشها در جنوب استان نسبت به سال گذشته ۲۶ برابر شد و در نتیجه سرریز شدن آب از پشت سدهای استان را در پی داشت.
در سیستان و بلوچستان تعداد ۵۰۰ روستا و ۱۴ شهرستان درگیر سیل شدند و ۲۰ هزار واحد مسکونی بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب کلی و جزئی دید؛ تا جایی که امدادرسانی به روستاهای جنوب سیستان و بلوچستان تنها از طریق بالگرد و یا قایق امکان پذیر بود.