به گزارش رسانه های بنگلادشی، یک سخنگوی وزارت بهداشت بنگلادش گفت: ما مواد خام این کیت ها را وارد خواهیم کرد تا به صورت داخلی برای تولید آنها اقدام کنیم.
شرکت خصوصی گنوشاستایا که این کیت را تولید کرده است گفت: این کیت می تواند ظرف ۱۵ دقیقه ابتلا به ویروس کرونا را مشخص کند.
در همین حال بنگلادش محدودیت های بیشتری برای مسافران خارجی و پرواز های بین المللی وضع کرده است تا از شیوع ویروس کرونا در این کشور جلوگیری شود.
زاهد ملک وزیر بهداشت بنگلادش گفت: در صورت گسترش ویروس کرونا، دولت بنگلادش مناطق آسیب پذیر را قرنطینه خواهد کرد.
تا روز پنجشنبه موارد ابتلا به ویروس کرونا در بنگلادش ۱۷ نفر اعلام شده است. همچنین یک نفر در این کشور به دلیل ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده است.
کارشناسان پزشکی پیش از نبود امکانات و تجهیزات کافی در بنگلادش برای مقابله با شیوع ویروس کرونا ابراز نگرانی کرده بودند.
بیش از ۲۵ هزار نفر در مراسم دعای نابودی ویروس کرونا شرکت کردند
در میان توصیه های دولت بنگلادش مبنی بر عدم شرکت در اجتماعات بزرگ، بیش از ۲۵ هزار نفر از مردم بنگلادش در روز پنجشنبه در مراسم دعا خوانی برای نابودی ویروس کرونا شرکت کردند.
توتا میا رییس پلیس شهر رایپور گفت: این جمعیت برای قرائت دعا با هدف نابودی ویروس کرونا در مراسم شرکت کردند. برگزار کنندگان هیچ مجوزی از پلیس دریافت نکرده بودند.
پلیس بنگلادش اعلام کرده است که مسیر های اصلی به سوی منطقه کاگس بازار مسدود شده اند. در کاگس بازار اردوگاه های مهاجران حضور دارند که بیش از یک میلیون مسلمان روهینگیا را در خود جای داده اند.
ارتش بنگلادش برای مقابله با کرونا وارد عمل می شود
با گسترش موارد ابتلا به ویروس کرونا در بنگلادش، دولت این کشور تصمیم گرفته است تا ارتش بنگلادش برای مقابله با این ویروس به خدمت بگیرد.
زاهد ملک وزیر بهداشت بنگلادش گفت: ارتش بنگلادش مناطق مخصوص قرنطینه و بیمارستان های صحرایی در نزدیکی داکا پایتخت بنگلادش ایجاد خواهد کرد.
دولت بنگلادش از مردم این کشور به تازگی از کشورهای خارجی بازگشته اند درخواست کرده است تا به مدت یک هفته در قرنطینه خانگی قرار بگیرند.
بیماری جدید کرونا با نام «کووید۱۹» از ماه دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هوبی چین شیوع یافت.
علایم این ویروس ۸۰ درصد شبیه به سندرم حاد تنفسی «سارس» بوده و از طریق سرفه و عطسه به دیگران سرایت می کند. در حالی که نخستین علایم ویروس کرونا به تب بالا، گلودرد، سرفه، تنگی نفس و اسهال ظاهر میشود، در مراحل بعدی باعث ذات الریه و نارسایی کلیه شده و در نهایت ممکن است منجر به مرگ فرد شود.
واکسنی برای این ویروس تاکنون وجود ندارد و تنها راه نجات از آن تشخیص زودهنگام و درمان بیمار زیر نظر پزشکان در قرنطینه است.