به گزارش روز جمعه استانداری خراسانرضوی علیرضا رزم حسینی در این پیام همچنین فرارسیدن بهار طبیعت و تحویل سال ۱۳۹۹ را به همه مردم شریف استان خراسانرضوی تبریک و نیز فرا رسیدن سالگرد شهادت باب الحوائج امام موسی کاظم علیهالسلام را به محضر ثامن الحجج حضرت علیبنموسیالرضا علیهالسلام و همه عاشقان و دلدادگان خاندان عصمت و طهارت تسلیت گفته است.
وی ادامه داده است: از یکایک مدیران و کارکنان پرتلاش و خدوم در حوزههای مختلف اجرایی و قضایی نیز به خاطر همراهی در اجرای برنامه ها تشکر می کنم و با استمداد از ولی نعمتمان حضرت علیبن موسی الرضا(ع) امیدوارم در آغازین روزهای سال ۱۳۹۹ به همت و تلاش مدافعان سلامت، از شرایط بحرانی شیوع ویروس کرونا عبور کنیم و در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان سال "جهش تولید" نامگذاری شده است مسیر پیشرو برای تحقق سیاستهای اقتصاد مقاومتی و اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی - فرهنگی در جهت توانمندسازی جوامع محلی هموار شود.
علیرضا رزم حسینی پیش از حضور در سمت استاندار خراسان رضوی، در زمان تصدی استانداری کرمان طرحی موفق را از توسعه در قلعه گنج اجرا کرد که مورد توجه و تشویق رهبر معظم انقلاب اسلامی قرار گرفت. وی با الگوگیری از تجربه موفق قلعه گنج 'طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی' را به عنوان برنامه عملیاتی خود در چارچوب تلاش برای تحقق اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی اعلام و در همین راستا از دی ماه ۱۳۹۷ با تقسیم استان به ۱۲ منطقه (بر مبنای شمار حوزه های انتخاباتی) اجرای آن را پیگیری کرده است.
در این طرح نهادها و موسسات بخش خصوصی، غیردولتی یا نیمهدولتی به عنوان "معین اقتصادی" مناطق ۱۲ گانه خراسان رضوی انتخاب و وظایف و تعهداتشان در قالب یک تفاهمنامه برای هر معین اقتصادی مشخص میشوند. بر این اساس هماینک افزون بر ۱۰۰ معین اقتصادی در قالب طرح مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در مناطق ۱۲ گانه خراسان رضوی، ۹۸ درصد از کل روستاهای این استان را زیر پوشش برنامههای توسعه بردهاند.
افزون بر ۹۲ درصد معینهای اقتصادی خراسان رضوی از بخش خصوصی و هشت درصد از بخش دولتی و نهادهای غیردولتی هستند.
استاندار خراسان رضوی تاکنون در روند اجرای طرح مثلت توسعه اقتصادی فرهنگی شامل سه ضلع 'کارگزاران حکومتی، سرمایه گذران و کارآفرینان و نمایندگان مجلس شورای اسلامی' که ائمه جمعه نیز به عنوان ناظران عالی در درون آن جای دارند، به همه شهرستانهای این استان سفر و در همین چارچوب دهها فقره تفاهمنامه اقتصادی را با مسئولان محلی و شرکتهای اقتصادی بخش خصوصی به عنوان 'معین' امضا کرده است.
بر این اساس تاکنون با هدف رفع مشکلات اقتصادی به ویژه در روستاها و مناطق کمتر توسعهیافته خراسان رضوی صدها پروژه با سرمایه گذاری چند صد هزار میلیارد ریالی تعریف شده است.
در همین ارتباط نهادی با عنوان 'نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی' نیز توسط استاندار خراسان رضوی تشکیل و فعال شده که وظایفش با بهرهگیری از مشاوره نخبگان و دانشگاهیان، فراهم کردن زمینه انتقال تجارب معینهای اقتصادی، کنترل و نظارت بر پروژه ها و عملکرد معینها، پیگیری امور اداری و مشکلات معینهای اقتصادی با نظارت مستقیم فرمانداران در هر شهرستان استان خراسان رضوی است.