علی رزازان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: یک داروی ضد ویروس که فعلا نمی توانیم اسم آن را اعلام کنیم در چین تولید و مصرف شد و در درمان بیماران موفقیت آمیز بوده است، مواد اولیه این دارو وارد کشور شده، اکنون در گمرک است و مراحل ترخیص را می گذراند و بعد از ترخیص این مواد به فاصله دو روز می توانیم این دارو را در کشور تولید کنیم.
وی افزود: این دارو یک داروی ضد ویروس مستقل است که در کشور چین تولید و آزمایش شده و می تواند در کنار سایر داروهای ضد ویروس موجود در کشور در درمان افراد مبتلا به کووید ۱۹ موثر باشد.
رزازان گفت: همان طور که در چین مصرف این دارو جواب داده ممکن است در بیماران کشور ما نیز جواب بدهد.
وی افزود: اکنون داروهای مختلفی مثل کلترا یا داروهای دیگر برای درمان بیماران کووید ۱۹ استفاده می شود. هر تصمیمی در مورد تولید انبوه داروی جدید به تصمیمات کمیته علمی درمان کرونا بستگی دارد ممکن است این کمیته تشخیص دهد که داروی ضد ویروس جدید به صورت مستقل یا اینکه با داروهای دیگر به صورت ترکیبی تولید شود.
مسئول توزیع داروهای کرونا در سازمان غذا و دارو گفت: کمیته علمی دارو و درمان ستاد مبارزه با کرونا در ایران یکی از کمیته های قوی در دنیاست که بسیاری از کشورها از نتایج تحقیقات این کمیته استفاده می کنند.
رزازان ادامه داد: ویروس کرونا یک ویروس وحشی است. قبلا در ایران این ویروس مورد آزمایش قرار نگرفته که چه دارویی در سرکوب آن موثر است اما هدف وزارت بهداشت صرفا سرکوب ویروس نیست بلکه به دنبال ریشه کنی این ویروس هستیم.