کامل رسولی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این دستگاه در چهار روز و با سفارش شهرداری شهر سردشت توسط فنیکارهایی از پیرانشهر ساخته شده است.
وی بیان کرد: این دستگاه دارای سنسور و واتر جِت بوده و به محض نزدیک شدن خودروها از سه جهت اقدام به ضد عفونی خودروهای سبک و سنگین عبوری میکند که به علت محلول ۱٥ درصد آب ژاول سبب ضربه به رنگ خودروها نمیشود.
وی افزود: برای ساخت این دستگاه ۱٥۰ میلیون ریال هزینه شده که امیدوارم در قطع کامل شیوع ویروس کرونا در نخستین شهر قربانی سلاحهای شیمیایی جهان اثرگزار باشد.
وی با بیان اینکه به صورت مرتب و مستمر شهر سردشت با محلولهای مورد تایید ضدعفونی میشود، گفت: امیدواریم که خیران در تامین محلول ضدعفونی همیار این شهرداری باشند تا این روند ادامه یابد.
شهردار سردشت گفت: رسانهها و فعالان فضای مجازی در این روزها که ویروس کرونا در حال شیوع است، با اطلاعرسانی و آگاهسازیهایی که انجام دادەاند شهروندان زیادی را از مخاطرات احتمالی برحذر داشته و آنها را به «در منزل ماندن »تشویق کردند.
وی ضمن اشاره به احتمال افزایش تعداد بیماران مشکوک مبتلا به کرونا، از شهروندان درخواست کرد تا با پیوستن به پویش ۲۹۱۴ و ماندن در منزل تا ۱۴ فروردین ماه، در زمینه قطع زنجیره این بیماری واگیر مشارکت جدی داشته باشند.
این بیماری قابل پیشگیری است و به راحتی و با راهکارهای ساده از جمله ماندن خانه میتوان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد؛ ویروس کرونا دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا ۲ هفته دارد و همین امر موجب شده تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکرده و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان احساس نکنند.