به گزارش روز شنبه نشریه دیلی میرور، مدیران شرکتهای خرده فروشی، فروشگاههای زنجیرهای و مدیران صنایع غذایی قرار است درباره نحوه مدیریت و توزیع مواد خوراکی در این کشور بحث و گفت وگو کنند. ریاست اتاق جنگ مواد خوراکی انگلیس را کریس تیاس مدیر اسبق شرکت نسله برعهده خواهد داشت.
سایه وحشت از کرونا در انگلیس باعث شده تا مردم این کشور دست به احتکار کالاهای ضروری و به ویژه خوراکی بزنند. بر همین اساس فروشگاهها سیاستهای جیرهبندی اعمال کرده و افراد را به تامل پیش از خرید تشویق میکنند. برخی فروشگاهها هم ساعات مشخصی را برای خرید اقشار مسن و آسیب پذیر تعیین کردهاند تا پیش از خالی شدن قفسهها مایحتاج خود را تهیه کنند.
با این حال گزارشها از صف های طولانی مردم مقابل فروشگاههایی حکایت دارد که به تازگی قیمت برخی کالاهای خود را تا ۵۰ درصد هم افزایش دادهاند.
«جورج یوتیس» وزیر محیط زیست، مواد غذایی و امور روستایی انگلیس امروز (شنبه ۲ اسفند ۱۳۹۹) در کنفرانس خبری که از طریق شبکههای مختلف تلویزیونی پخش شد، مردم این کشور را به آرامش دعوت کرد و گفت: خرید بیشتر از آنچه نیاز دارید امکان خرید برای دیگران را سلب میکند.
وی افزود؛ ما درک می کنیم که شرایط کشور چالش برانگیز است و دولت اقدامات متعددی را از اقشار مختلف ملت خواستار شده تا با همکاری یکدیگر با این ویروس مقابله کنیم.
یوتیس از مردم این کشور خواست تا با مسئولانه خرید کردن، سایر هم وطنان خود را مد نظر قرار دهند. وی تصریح کرد که تمام مردم در مسیر عبور از این بحران دارای نقش هستند.
بسیاری از فروشگاه در انگلیس ساعات کاری خود را کاهش داده و برای پاسخگویی به نیاز مشتریان فراخوان استخدام منتشر کردهاند.
گزارش ها حاکی است که بسیاری از کارکنان بخشهای عمومی دولت، به ویژه پزشکان و پرستارانی که در ساعات پایانی شب برای خرید به فروشگاههای محلی مراجعه میکنند با قفسههای خالی مواجه میشوند. چندی پیش یک پرستار انگلیسی ساکن شهر یورک در ویدیویی که بسرعت در فضای مجازی دست به دست گشت، از مردم خواست تا با اجتناب از احتکار، به او و همکارانش اجازه خرید از فروشگاهها را بدهند.
او در سخنانی تکان دهنده در این ویدیو خطاب به محتکاران گفت:باید از کار خود شرمسار باشید. ما افرادی هستیم که در روزها و هفتههای آینده قرار است از شما و عزیزانتان مراقبت کنیم.
وزیر محیط زیست، مواد غذایی و امور روستایی انگلیس در سخنان امروز خود گفت: کمبود مواد غذایی نداریم. شرکتهای صنایع غذایی تولید خود را به میزان ۵۰ درصد افزایش داده تا نیاز متقاضیان را پاسخ بدهد. وی افزود: مردم باید آرامش خود را حفظ کرده و تنها موادی را نیاز دارند خریداری کنند.
با این حال نتایج نظرسنجی نشریه دیلی اسکپرس نشان می دهد که ۷۵ درصد مردم انگلیس نگران تامین مواد خوراکی در این کشور هستد.
بر اساس آخرین امار اعلام شده تاکنون ۴ هزار و ۹۴ نفر در انگلیس به کرونا مبتلا شده و ۱۷۷ نفر جان خود را از دست دادهاند.