به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دکتر سید عباس موسوی افزود : برخی افراد ممکن است خطر را کمتر از میزانی که واقعا هست احساس کنند و با تصور بر بیمار نبودن خود و میزبان ، به دید و بازدید و سفر بروند ، ولی این کار گسترش بیماری را به دنبال دارد.
وی تاکید کرد : تمام تلاش هایی که دستگاههای اجرایی و مردم انجام دادند موجب شد تا شیب افزایش روزانه بیماران طی ۲ روز اخیر در استان کاهش یابد و اکنون در ورود بیماران به مراکز درمانی و خروج آنها به وضع ثابت در استان رسیدیم، ولی همچنان برای رسیدن به حد معمول فاصله داریم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران که خودش نیز به ویروس کرونا مبتلا و به قرنطینه خانگی رفت ، با انتقاد از برخی افرادی که همچنان توصیه های بهداشتی را برای ماندن در خانه و ترک دید و بازدیدهای نوروزی جدی نمی گیرند ، گفت : سرعت بسیار زیاد انتقال این ویروس می تواند تمام معادلات را به هم بریزد و جان هزاران نفر را به خطر بیندازد.
بر اساس آمار مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، آمار قطعی بیماران کرونا مثبت در استان مازندران به یکهزار و ۷۰۰ نفر رسید.
در استان مازندران از بیش از چهار هزار تخت بیمارستانی وجود دارد که از این تعداد حدود ۲ هزار و ۴۰۰ تخت که ۶۰ درصد تخت های استان را شامل می شود، طبق اظهار نماینده وزیر بهداشت به بیماران کرونایی اختصاص داده شد.
شیوع ویروس کرونا در استان مازندران سی ام بهمن ماه سال جاری با شناسایی ۲ بیمار مشکوک بابلی و رسانه ای کردن آن از روز اول اسفند از سوی دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان رونمایی شد.
تاریخ انتشار: ۳ فروردین ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰
ساری - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران از عدم توجه برخی شهروندان به توصیههای پزشکی برای قطع زنجیره ویروس کرونا انتقاد کرد و گفت : متاسفانه برخی افراد همچنان توصیههای بهداشتی مبنی بر ترک دید و بازدید و ماندن در خانه را جدی نمیگیرند.