مجتبی احمدی عصر دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: اجرای طرح بازرسی سلامت در مبادی ورودی و خروجی شهرهای خراسان رضوی از ۲۵ اسفند گذشته در قالب ۴۸ پایگاه سنجش آغاز شده است.
وی ادامه داد: ظرف این مدت تا صبح امروز چهارم فروردین سرنشینان ۱۴۵ هزار و۷۴۶ دستگاه خودرو مورد ارزیابی سلامتی و تبسنجی قرار گرفتند.
وی گفت: ۴۰۰ هزار و ۶۴۶ مسافر سرنشین این خودروها غربالگری و پایش سلامت شدند. از این تعداد ۸۱۶ نفر علایم اولیه بیماری کرونا و تبدار بودند لذا به مراکز درمانی و بیمارستان هدایت شدند.
مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی با اشاره به افزایش ظرفیت خودرویی در قالب اجرای این طرح از دیروز تا امروز اظهار داشت:خودروهای فعال در قالب اجرای این طرح از ۱۷ به ۲۰ دستگاه آمبولانس، از ۱۸ به ۲۷ خودروی کمکدار امدادی و از ۲۴ به ۳۵ خودروی سبک با حضور و خدمترسانی بیش از ۲۷۱ نیروی امدادی که به صورت شبانهروزی مشغول خدمترسانی هستند افزایش یافته اند.
دکتر احمدی افزود: تب سنجی شاخص تایید سلامت قطعی افراد در خصوص ابتلای به کرونا نیست و مردم به این نکته توجه داشته باشند که برخی علایم این بیماری با تاخیر بروز می کند.
طبق آخرین آمار رسمی تعداد مبتلایان به کرونا در خراسان رضوی به ۹۲۱ نفر افزایش یافته است که ۵۵۳ نفر از کل بیماران مبتلا به کرونا در خراسان رضوی مربوط به حوزه جغرافیایی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و ۳۶۸ نفر متعلق به مناطق زیرپوشش پنج دانشکده و دانشگاه علوم پزشکی دیگر این استان هستند.
ظرف روزهای ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۸ تا چهارم فروردین ماه ۱۳۹۹ چهار هزار و ۶۳۵ بیمار مبتلا به عفونت حاد تنفسی و مشکوک به بیماری کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی بستری شدهاند و در این مدت تاکنون دو هزار و ۹۷۳ نفر از شهروندان اهل خراسان رضوی که به عفونت حاد تنفسی و مشکوک به بیماری کرونا مبتلا شده بودند بهبود یافته و از بیمارستانها مرخص شدهاند.
همچنین دو هزار و ۷۹۳ نفر از بیماران بستری شده مشکوک به کرونا در بیمارستانهای خراسان رضوی مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند که تاکنون هزار و ۵۳۵ نفر از آنها بهبود یافته و از بیمارستان به منزل بازگشتهاند.
بنا بر این آمار تعداد جانباختگان بیماری کرونا در خراسان رضوی که آزمایش آنها به طور قطعی مثبت بوده ۱۱۳ تن اعلام شده است.