سردار رحیم جهانبخش، شامگاه چهارشنبه با اعلام این خبر به خبرنگاران افزود: مهمترین هدف از اجرای این طرح با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور، اطلاع رسانی و هشدار به عموم در خصوص ریسک خرید آنلاین دارو و تجهیزات پزشکی، شناسایی وب سایتهای غیرقانونی در حوزه داروهای غیرمجاز و مسدودسازی تراکنشها و سیستمهای پرداخت مورد استفاده مجرمان در این حوزه، مقابله با شبکهها و جلوگیری از اقدامات مجرمانه در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی به منظور شناسایی و دستگیری مجرمان موصوف با همکاری سایر پلیسهای تخصصی برشمرد.
وی اظهار داشت: با اجرای طرح عملیاتی پانجیا، پلیس فتا استان زنجان تعداد ۲۵۰ مورد تارنمای مجرمانه را شناسایی و در این راستا ۴۵ فقره پرونده برای تارنماهای مجرمانه فعال در این استان تشکیل شد.
سردار جهانبخش ادامه داد: با هماهنگی مقام قضایی مقدار زیادی انواع دارو، اقلام و مواد بهداشتی غیر مجاز از قبیل ماسک و محلول های ضدعفونی کننده کشف و نسبت به مسدود سازی تارنماها و صفحات مجرمانه نیز اقدام شد.
وی افزود: تعدادی تارنماهای مجرمانه جهت اقدامات عملیاتی به پلیس فتا سایر استان ها ارسال و عمده ترین اقلام کشف شده در استان نیز انواع مواد ضد عفونی کننده الکلی، ماسک، دستکش و انواع مکمل های ورزشی فاقد مجوز بهداشت و یا خارج از چرخه توزیع دانشگاه علوم پزشکی می باشد.
فرمانده انتظامی استان زنجان با تاکید بر عزم پلیس فتا بر مبارزه قاطع با کلاهبرداران و سود جویان فضای مجازی در بحث تبلیغ و فروش دارو و محصولات بهداشتی از شهروندان خواست اقلام مورد نیاز داروئی و بهداشتی را از طریق دارو خانه ها و مراکز بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهیه نمایند.
سردار جهانبخش افزود: عموم مردم می توانند هرگونه موارد مشکوک را از طریق شماره تلفن های فوریت ۱۱۰ و ۲۱۸۲۱۴۴۹ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir گزارش کنند تا اقدمان قانونی از سوی پلیس به عمل آید.