تهران–ایرنا– بنابر تازه‌ترین تحقیقات صورت گرفته در بخش فوریت‌های پزشکی آمریکا، در خوش بینانه ترین وضعیت، هفت میلیون و ۳۵۰ هزار آمریکایی در صورت ابتلا به ویروس کرونا به علت نبود دستگاه‌های تنفسی جان خواهند باخت.

شبکه تلویوزیونی سی ان ان روز سه شنبه گزارش داد: دکتر «امیلی پورتر» (Emily Porter) پزشک بخش فوریت های درمانی بنابر داده های «مرکز کنترل و پیشگیری بیماری» آمریکا (CDC) برآوردی انجام داده که براساس آن در صورتی اقدامی برای قرنطینه افراد برای مهار شیوع ویروس کرونا صورت نگیرد  این امر موجب می شود که از هر ۵۰ آمریکایی مبتلا به این ویروس تنها یک نفر شانس در اختیار داشتن تجهیزات پزشکی لازم را داشته باشد.

بنابراین گزارش، پورتر باتوجه به محاسبات پزشکی می گوید: داده های مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا نشان می دهد از جمعیت ۳۳۱ میلیون نفری آمریکا، ۴۰تا ۷۰ درصد احتمال ابتلا به این ویروس را دارند که چنانچه وضعیتی خوش بینانه را درنظر بگیریم ۱۵۰ میلیون آمریکایی به آن مبتلا می شوند که این یعنی ۴۵ درصد از کل جمعیت آمریکا را در برمی گیرد.

این پزشک فوریت های درمانی افزود: از این تعداد ۸۰ درصد از مبتلایان مشکلی نخواهند داشت و بهبودی خود را به دست خواهند آورد اما مابقی ۲۰ درصد ناچار به بستری شدن در بیمارستان ها خواهند شد.

وی ادامه داد: از این ۲۰ درصد بطور یقین بین ۵ تا ۱۰ درصد، یعنی حدود ۷.۵ میلیون نفر به دستگاه های تنفسی همچون «ونتیلاتور» (ventilator) برای زنده ماندن نیازمند خواهند بود.

پورتر گفت: چنانچه تمامی بیمارستان های سراسر آمریکا بسیج شده و حتی بیمارانی که ناراحتی های قلبی و عروقی داشته آنها را از دستگاه های ونتیلاتور جدا کرده و دولت نیز کمک حداکثری انجام دهد، در نهایت قادر به جمع آوری ۱۵۰ هزار دستگاه تنفسی خواهیم بود، این بدان معنی است که از ۷.۵ میلیون فرد مبتلا به ویروس کرونا که با مشکل شدید مواجه اند، از هر ۵۰ نفر یک نفر به این دستگاه دسترسی خواهد داشت، یعنی ۴۹ آمریکایی مبتلا به این ویروس باید بمیرند.

پورتر افزود: این یک بحران و فاجعه است.

سی ان ان از وی پرسید: دونالد ترامپ خواهان بر سرکار آمدن مردم است تا اقتصاد آمریکا دچار تزلزل نشود و رئیس جمهوری آمریکا نسبت به  اعلام قرنطینه در آمریکا مقاومت می کند.

پورتر درپاسخ گفت: رئیس جمهوری آمریکا به نظر می رسد هدایت در مقابله با کرونا را رها کرده و آن را به دیگر افراد مانند فرمانداران، بخشداران و شهردارهای سای نواحی آمریکا واگذار کرده است.

اذعان به ناکارآمدی به نظام بهداشتی آمریکا

این  پزشک فوریت های درمانی که با آمار و ارقام مرکز کنترل و پیشگیری بیماری آمریکا شمار حداقلی قربانیان احتمالی این ویروس در آمریکا را تخمین زده است.

 همچنین پیش تر دکتر «آنتونی فائوچی» (Anthony Fauci) رییس مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا در اواخر اسفندماه ۱۳۹۸ با تصدیق بر ضعف و ناکار آمدی نظام درمانی آمریکا گفته  بود: «نظام بهداشتی آمریکا آن گونه که باید کار نمی کند، این یک شکست است و باید به آن اعتراف کرد».

وی سوم فروردین ماه ۱۳۹۹ نیز در مصاحبه ای با شبکه خبری «سی بی اس» آمریکا گفته بود: نظام درمانی آمریکا اکنون با کمبود دارو و وسایل پزشکی مواجه بوده و این منابع به سرعت در حال تمام شدن هستند.

فرمان قرنطینه در ۱۵ ایالت آمریکا

با صدور فرمان ماندن در خانه برای ساکنان ۱۵ ایالت در آمریکا برای جلوگیری از شیوع کرونا، دست کم ۱۳۸ میلیون نفر از شهروندان این کشور خانه‌نشین می‌شود.

سی‌ان‌ان پیش از این  گزارش داده بود  که ۶ ایالت دیگر آمریکا از شهروندان خود خواسته‌اند که برای قطع زنجیره انتقال کووید۱۹ در خانه بمانند؛ اکنون شمار ایالت‌های آمریکا که این فرمان را صادر کرده‌اند به ۱۵ ایالت رسیده است.

پیشتر ۹ ایالت فرمان ماندن در خانه را صادر کرده بودند و این دستور برای دیگر ایالت‌ها از سه‌شنبه و برای ایالت هاوایی از چهارشنبه اجرایی می‌شود که در این صورت شمار شهروندان آمریکایی خانه‌نشین به ۱۳۸ میلیون نفر خواهد رسید.

شمارمبتلایان به ویروس کرونا تا لحظه مخابره این خبر به ۴۶ هزار و ۱۴۵ نفر رسیده که ۵۸۲ نفر تاکنون جان باخته اند. اروپام **۱۳۰۲**