تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۸

تهران - ایرنا - خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی روز چهارشنبه به نقل از یک مقام ارشد نظامی آمریکایی در این کشور اعلام کرد که طی هفته اخیر دو نظامی آمریکایی به طرز مشکوکی در این کشور جان باختند.

سرتیپ "جیمز آرمسترانگ" فرمانده لشکر دوم پیاده نظام آمریکا مستقر در کره جنوبی اعلام کرد که جسد استوار "کلی ولچ" روز یکشنبه در حالی در اتاقش در اردوگاه "هامفری" در پیونگتائِک" یافت شد که تیم پزشکی تاکنون هیچ دلیلی برای مرگ او پیدا نکرد.

وی به نقل از پرسنل اروژانس این اردوگاه آمریکایی در 70 کیلومتری سئول پایتخت کره جنوبی احتمال ابتلای این نظامی 20 ساله به کووید -19 را رد کرد و گفت که تحقیقات در باره این حادثه و مرگ مشکوک یک روز قبلتر یک نظامی آمریکایی دیگر در همین اردوگاه آمریکایی ادامه دارد.

روز شنبه نیز یک خانم نظامی 25 ساله آمریکایی دیگر به نام "ماریسا یو گلوریا" به با مرگ مشکوک در اتاقش در همین اردوگاه پیدا شده بود. 

سرتیپ آرمسترانگ با اعلام اینکه "کلی" در سال 2017 به ارتش آمریکا پیوست و ماه گذشته به کره جنوبی اعزام شد، تاثیر این دو مرگ مشکوک را بر روحیه همه نظامیان آمریکایی مستقر در این کشور بسیار منفی ارزیابی کرد.

به گزارش ایرنا، با شکست دوره تازه مذاکرات کره جنوبی و آمریکا در آذرماه سال گذشته، سرنوشت ۲۸ هزار و ۵۰۰ نظامی آمریکایی درکره جنوبی در هاله ای از ابهام قرار گرفته است.

چون بررسی ها نشان می دهد که دو کشور در چندین دور مذاکرات بر سر تقسیم هزینه استقرار این تعداد نظامی آمریکایی درکره جنوبی شکست خورده اند.

 علت شکست این مذاکرات نیز درخواست آمریکا از کره جنوبی است که هزینه سالانه نظامیان را که اکنون ۸۹۰ میلیون دلار است به ۵ میلیارد دلار افزایش دهد.

با این حساب اگر دو طرف نتوانند بسرعت درخصوص این مساله به توافق برسند آن زمان معلوم نیست که وضعیت آرایش این نیروها بعد از چندین دهه در کره جنوبی به کجا خواهد انجامید.

شماری از مردم کره جنوبی بتازگی در مقابل سفارت آمریکا در سئول دست به اعتراض و تجمع زدند و خواستار آن شدند که سفیر آمریکا از کره جنوبی اخراج شود.

آنها گفته اند که درخواست آمریکا از کره برای افزایش هزینه ها گستاخانه و نابجا است.

توافق قبلی این دو کشور برای پرداخت هزینه استقرار این نظامیان به میزان ۸۹۰ میلیون دلار از سوی کره جنوبی تا پایان سال گذشته (2019) خاتمه یافته بود و اگر توافق تازه ای نشود ، کره همین مبلغ را در نظر خواهد گرفت.

گفته می شود که آمریکا بتدریج در حال عدول از درخواست قبلی خود برای اختصاص ۵ میلیارد دلار است.

بیشتر مردم کره جنوبی در نظرسنجی های انجام شده اعلام کرده اند که دولت نباید به درخواست آمریکا برای افزایش هزینه ها پاسخ مثبت بدهد زیرا کره جنوبی مستعمره آمریکا نیست.