براساس این گزارش، "میشِله بَچِلِت" کمیساریای حقوق بشر سازمان ملل متحد گفت که اگرچه کره شمالی تاکنون یکی از کشورهایی بود که نیاز شدید به کاهش تحریم های سازمان ملل داشت، اما شرایط بحرانی همه گیری ویروس مرگبار کرونا در این کشور موجب شده است تا سازمان ملل طرح کاهش تحریم های کره شمالی را جدی تر بگیرد.
وی با اشاره به موانع صادرات اقلام دارویی از جمله به واسطه تحریم فعالیت های بانکی این کشور به ویژه در این شرایط حساس امنیت بهداشت اجتماعی ناشی از گسترش ویروس کووید -19 گفت که مردم کره شمالی برخلاف دولت مردان این کشور هیچ مسئولیتی برای اوضاع سیاسی کشورشان ندارد، بنابراین باید به تلاش ها برای حمایت همه جانبه از مردم این کشور افزود.
در عین حال دیروز سه شنبه صندوق جهانی برای مبارزه با بیماری های ایدز، سل و مالاریا نیز اعلام کرد که به زودی برای محدود کردن گسترش ویروس کرونا در کره شمالی، کمک هایی را در اختیار مردم این کشور قرار می دهد، چرا که مبتلایان به این بیماری ها بیش از هر کس دیگری مستعد ابتلا به کرونا هستند.
طی چند روز گذشته خبرگزاری مرکزی کره شمالی (کی سی ان ای) متعلق به دولت این کشور نیز نوشته بود که دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا نامهای به قصد بهبود بخشیدن به روابط آمریکا با کره شمالی به کیم جونگ اون نوشته است.
خبرگزاری کره شمالی با استناد به کیم یو جونگ، خواهر رهبر این کشور، گزارش داد که ترامپ "قصد خود را برای همکاری در زمینه مبارزه با اپیدمی ابراز داشته و گفت که مشاهده تلاشهای رهبر این کشور برای محافظت از مردمش در برابر خطر جدی اپیدمی کرونا او را متأثر کرده است".
کره شمالی تاکنون هیچ موردی از ابتلای شهروندانش به کرونا اعلام نکرده است، اما احتمال زیادی وجود دارد که شیوع بیماری به این کشور هم رسیده باشد.