به گزارش خبرگزاری رویترز، وی یادآور شد که دولت فرانسه تنها آمار فوت شدگان در بیمارستان ها را دراختیار دارد و این آمار شامل افرادی که در منزل یا آسایشگاهها جان باخته اند، نمی شود.
والتو گفت: ما تنها به اطلاعات ارائه شده از طرف بیمارستان ها دسترسی داریم. بی تردید آمار مرگ و میر بسیار بیشتر خواهد بود، اگر شمار فوت شدگان در آسایشگاه ها و منازل را به این فهرست بیفزاییم.
فرانسه از ۱۷ مارس (۲۷ اسفند ۹۸) با اعلام آغاز قرنطینه عمومی تاکید کرد که به مدت دو هفته مردم به جز در موارد ضروری و با مجوز قانونی حق خروج از منازل خود را ندارند و برای اعمال این قانون بیش از ۱۰۰ هزار نفر از نیروهای پلیس را به کار گرفت. از روز سهشنبه نیز اقدامات سختگیرانهتری در این ارتباط از سوی دولت اعلام شد.
ایتالیا نیز احتمال داد که شمار موارد ابتلا به کرونا در این کشور، ۱۰ برابر آمار رسمی باشد.
آنجلو برولی رئیس آژانس دفاع مدنی ایتالیا در گفت و گو با روزنامه لاریپابلیکا، نسبت یک مورد تائید از هر ۱۰ مبتلا را معتبر دانست.
در این میان، مارگارت هریس سخنگوی سازمان جهانی بهداشت روز سهشنبه رسما هشدار داد که باتوجه به شتاب بسیار زیاد شیوع ویروس کرونا در آمریکا، این کشور این پتانسیل را دارد که به کانون بیماری کرونا در جهان تبدیل شود.
هم اکنون، اروپا به عنوان کانون کرونا در جهان شناخته می شود.
سخنگوی سازمان جهانی بهداشت همچنین اعلام کرد که اکنون ۸۵ درصد از همه مبتلایان به بیماری کرونا در جهان، در آمریکا و کشورهای اروپایی هستند.
جدیدترین آمار مربوط به بیماری کرونا حاکی است که در مجموع ۴۲۵ هزار و ۹۶۴ نفر در سراسر جهان به این بیماری مبتلا شده اند. ۱۰۹ هزار و ۲۴۱ نفر بهبود یافته و ۱۸ هزار و ۹۵۷ نفر فوت شده اند.