بر اساس این گزارش از سهشنبه هفته گذشته، ۴۷۷ هزار تقاضا ثبت شده که از این میزان ۱۰۵ هزار مورد فقط مربوط به دیروز است.
"ترزا کافی" وزیر امور کار و بازنشستگی هشدار داد که نظام کمک هزینه معیشتی دولت از سوی افرادی که به دلیل شرایط ناشی از بحران کرونا با مشکلات مالی مواجه هستند، تحت فشار زیادی قرار دارد.
وی مدعی شد؛ سیستم جدید و بدنام یونیورسال کردیت که قرار بود درباره اجرایی شدن آن تجدیدنظر شود، تقاضای افراد را بررسی میکند.
سیستم یونیورسال کردیت سال ۲۰۱۳ میلادی در دوره نخست وزیری "دیوید کامرون" برای کاهش وابستگی افراد جامعه به کمک هزینههای معیشتی دولت طراحی شد. در این سیستم شش کمک هزینه مختلف دولت اعم از حقوق بیکاری، کرایه منزل و کمک هزینه فرزندان در قالب یک پرداخت تجمیع شده تا بتدریج با ساز وکارهایی که طراحی شده، وابستگی مالی افراد به بودجه دولت کم شود.
"ترزا کافی" امروز (چهارشنبه) با ایراد سخنانی در مجلس عوام عنوان کرد که پرونده افراد متقاضی بلافاصله بررسی و امکان پیشپرداخت هم وجود دارد. با این حال، شبکه خبری اسکای گزارش داد که بسیاری از متقاضیان قادر به تکمیل فرم آنلاین نبوده و تلفنهای وزارت کار، پاسخگو نیست.
گزارش ها حاکی است که بیشتر متقاضیان، افراد خویشفرما بوده که مشمول بسته اقتصادی دولت برای عبور از بحران کرونا نمیشوند. دولت بوریس جانسون ۳۳۰ میلیارد پوند برای کاهش خسارتهای اقتصادی ناشی کرونا در نظر گرفته که گفته شده بخشی از آن به پرداخت ۸۰ درصد حقوق افراد شاغل اختصاص یافته است.
نخست وزیر انگلیس همچنین با اعلام وضع اضطراری از مردم این کشور خواست؛ برای مقابله با کرونا از خانه بیرون نروند. به این ترتیب افراد خویشفرما که در بسته حمایتی دولت نادیده گرفته شدهاند، ناگزیر برای امرار معاش به دریافت کمکهای هزینه های دولتی هجوم بردهاند.