استانداری خراسان رضوی به نقل از علیرضا رزمحسینی در این نشست گزارش داد: قطع زنجیره انتقال ویروس کووید ۱۹ اقدامی ضروری و حساس است که با اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی در بخشهای مختلف مراودات در سطح جامعه قابل دستیابی است.
وی لازمه اجرای موفق طرح فاصلهگذاری اجتماعی را توجه به تفاوتهای اجرایی آن در هر یک از بخشهای ارتباطات اجتماعی ذکر و بیان کرد: این موارد باید در هر یک از امور مرتبط با تعطیلی ادارات، آموزش و پرورش و آموزش عالی، محدودیتهای سیزدهمین روز فروردین یا روز طبیعت و همچنین محدودیتها و ممنوعیتهای رفت و آمدهای شهروندان مد نظر قرار گیرد.
در گزارش استانداری خراسان رضوی از نشست استانداران، روسای ستادهای استانی مدیریت بیماری کرونا و ۴۳۰ فرماندار با وزیر کشور ریز پیشنهادهای استاندار خراسان رضوی در خصوص چگونگی اجرای طرح فاصلهگذاری اجتماعی تشریح نشده است.
وزیر کشور نیز به عنوان نایب رییس شورای عالی مدیریت بحران کشور در این نشست بر مشارکت همه دستگاههای عضو ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در اجرای طرح تاکید و بیان کرد: مسوولیت اجرای طرح بر عهده کمیته اجتماعی انتظامی این ستاد است. آقای ذوالفقاری به عنوان رییس کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا مسوول راهبری اجرای طرح و سخنگوی طرح در سطح ملی خواهد بود و در هر استان نیز یک سخنگو برای این طرح تعیین خواهد شد.
عبدالرضا رحمانی ضمن تشکر از همراهیهای مردم در مسیر مدیریت بیماری کرونا و قدردانی از تلاش همه استانها در این مسیر گفت: علیرغم برخی نارسائیها، بحمدالله برآیند اقدامات دستگاههای مختلف، تاکنون چه در عرصه درمان، چه در عرصه تأمین اقلام و کالاهای مورد نیاز مردم و چه از نظر تعامل با افکار عمومی، در مجموع قابل قبول و مناسب است.
رحمانی فضلی، با مرور روند تصویب طرح به عنوان گام جدید فعالیتها در روند مدیریت بیماری کرونا که بر اساس پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دنبال شده است تاکید کرد:این طرح پس از آن که مورد تایید نهایی ریاست جمهوری قرار گرفت از سوی وزارت کشور اطلاع رسانی خواهد شد.
وزیر کشور با اطمینان خاطر به مردم مبنی بر اینکه پیش از اجرای طرح، اطلاع رسانی لازم صورت خواهد گرفت بر تلاش حداکثری صدا و سیما و سایر رسانه ها برای انعکاس دقیق طرح و پیشگیری از بروز هرگونه نگرانی در مردم تأکید کرد.
رحمانی فضلی در همین زمینه با اشاره به اهمیت همکاری مردم در اجرای طرح خاطر نشان کرد: مرکز ثقل و قدرت واقعی اجرای طرح، مردم هستند و هر تلاشی در اجرای این طرح، صرفاً در راستای صیانت از سلامت و امنیت مردم خواهد بود.
بنابراین گزارش در این نشست ویدئو کنفرانسی که با حضور فرمانده ناجا، معاون دادستان کل کشور و معاونین وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، صنعت، معدن و تجارت، وزارت کشور و در هر یک از استان ها با حضور استاندار، رییس دانشگاه علوم پزشکی، فرمانده انتظامی و دادستان آن استان برگزار شد ضمن تشریح ابعاد و چارچوبهای طرح کاهش زنجیره انتقالی بیماری کرونا، نقطه نظرات و پیشنهادات استانها مورد بررسی قرار گرفت.