تهران- ایرنا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله گفت: پزشکان بیمارستان بقیه الله الاعظم (عج) در حال بررسی اثر درمانی پلاسمای افراد بهبودیافته یا مبتلای قبلی به بیماری کرونا، برای یافتن روشی به منظور درمان مبتلایان به این بیماری هستند.

علی رضا جلالی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: در حال حاضر این طرح تحقیقاتی در قالب کارآزمایی بالینی در این بیمارستان در حال انجام است. در این روش پلاسمای به دست آمده از افراد داوطلبی که قبلا به ویروس کرونا مبتلا شده و بهبود یافته اند، به بیماران داوطلبی که موافقت خود را با دریافت این پلاسماها اعلام می کنند، تزریق می شود.

وی اظهار داشت: محققین دانشگاه بقیه الله امیدوار هستند این روش پلاسما درمانی که قبلا در تعداد دیگری از کشورها نیز مورد استفاده قرار گرفته و اثربخشی آن توسط سازمان های بین المللی از جمله سازمان جهانی بهداشت در مورد سایر بیماری های ویروسی مورد تایید بوده است، به بهبود سریع تر بیماران مبتلا به کرونا و نجات جان آنها کمک کند.

جلالی ادامه داد: این کارآزمایی بالینی که به تایید مراجع ذیربط در وزارت بهداشت نیز رسیده است،‌ از ۱۰ روز پیش با همکاری محققین دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله، سازمان انتقال خون و یک شرکت از بخش خصوصی در این بیمارستان آغاز شده و تاکنون روی ۱۵ بیمار مبتلا به ویروس کرونا با نتایج امیدوارکننده ای انجام شده است.

وی بیان داشت: پزشکان امیدوارند با فراگیر شدن کاربرد این روش درمانی در سایر مراکز درمانی در کشور جان تعداد بیشتری از بیماران مبتلا به ویروس کرونا نجات پیدا کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله افزود: محققین این طرح از افرادی که به بیماری کرونا مبتلا شده و به دنبال بستری شدن در مراکز درمانی بهبود یافته اند، درخواست کردند در اقدامی خداپسندانه و انسان دوستانه با اهدای مقداری از پلاسمای خود به درمان بیماران مبتلا به ویروس کرونا کمک کنند.

داوطلبین می توانند برای اهدای پلاسمای خود با تلفن های ۰۹۱۳۵۸۴۸۹۵۸ و ۰۹۰۲۹۱۲۵۹۱۰ تماس بگیرند.