ارومیه- ایرنا- متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان‌غربی گفت: خانواده‌ها در شرایط فعلی از مصرف مواد غذایی سرد از جمله بستنی اجتناب کنند زیرا این مواد می‌توانند محیط مناسبی برای رشد ویروس کرونا باشند.

دکتر سکینه نوری روز پنجشنبه در جلسه قرارگاه دانشگاهی مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی‌درمانی آذربایجان‌غربی افزود: مصرف بستنی در این ایام توصیه نمی‌شود زیرا دمای آن پایین بوده و شرایط مساعدی برای رشد این ویروس را مهیا می‌کند.

وی با اشاره به توجه همه شهروندان برای مصرف اقلام غذایی با هدف پیشگیری یا درمان اضافه کرد: استفاده از مواد پروتئینی، ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله اقدامات مهم در این راستا به شمار می‌روند.

وی بیان کرد: این اقلام برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مناسب هستند که از جمله آنها می‌توان به گوشت، حبوبات، تخم مرغ، میوه و سبزی اشاره کرد.

متخصص تغذیه ادامه داد: البته در شست و شوی سبزیجات و میوه باید پروتکل‌های بهداشتی رعایت شده و تا حد امکان سبزیجات به صورت‌ پخته مصرف شوند.

دکتر نوری گفت: در مصرف ویتامین‌ها نیز بیشترین دقت اعمال و از مصرف بی‌رویه خودداری شود زیرا مصرف بی‌رویه ویتامین‌های A، E و D موجب مسمومیت می‌شود و بسیار خطرناک است.

وی افزود: البته ویتامین‌های B وC به علت اینکه محلول در آب هستند، مصرف بیشتر آن برای بدن مشکلی ایجاد نکرده و با حل شدن در آب از بدن دفع می‌شود.

وی تاکید کرد: مصرف مکمل‌های ویتامین D نیز به صورت ماهانه بوده و باید از مصرف روزانه و بی رویه آن خودداری کرد زیرا عدم دفع آن سبب مسمومیت می شود.

به گزارش ایرنا، در یک ماه گذشته که موضوع شیوع بیماری کرونا مطرح بوده، مهمترین سوال مردم، نوع تغذیه برای پیشگیری از بروز این بیماری بوده است.

تقویت سیستم ایمنی بدن مهمترین راهکار برای پیشگیری از بروز این بیماری در کنار  رعایت بهداشت فردی است.