مهدی غفاری روز جمعه اظهار داشت: این سامانه برای استفاده در مراکز توزیع، مورد تایید ستاد مدیریت و برنامهریزی کرونا قرار گرفته و مورد استفاده داروخانهها، بیمارستانها و مراکز بهداشت قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: در بخشی از خدمات ارایه شده این سامانه، مراجعان به مراکز توزیع میتوانند بر اساس کد ملی و کدپستی محل سکونت خود ثبت نام کرده و نسبت به سفارش اقلام بهداشتی مورد نیاز اقدام کنند.
رییس پارک علم و فناوری گلستان با بیان اینکه گزارشگیری آماری و داینامیک بودن این سامانه از دیگر ویژگیهای آن است گفت: طراحی این سامانه به گونهای است که نحوه توزیع اقلام در مراکز توزیع شهرستانها توسط مدیران استانی تعیین و میزان اقلام توزیع شده قابل گزارشگیری است.
وی به تلاش دیگر شرکت های فناور گلستان برای کمک به حل مشکل کمبود اقلام بهداشتی اشاره کرد و افزود: برای حمایت از شرکتهای زیرمجموعه با اعتبار ۸۰ میلیارد ریالی، خط تولید مواد ضدعفونی و ماسک در استان راهاندازی شد که یکی از شرکت ها به ظرفیت تولید خود را در این ایام ۵ برابر کرد.
غفاری افزود: سه شرکت فناور تولید کننده اقلام بهداشتی روزانه ۴۰ هزار لیتر مواد ضدعفونی تولید و وارد بازر میکنند و ۲ شرکت دیگر مشغول تولید ماسک هستند.
مطابق آخرین آمار ۱۶۷ نفر در استان گلستان به علت ابتلای کرونا فوت کردند.
با تشدید اقدامات دستگاههای اجرایی مرتبط گلستان و دخالت پلیس؛ خروج و ورود افراد به استان بجز موارد خاص ممنوع اعلام شد.