تهران- ایرنا- یک مدرس دانشگاه معتقد است که تعطیلی برنامه‌های هنری می‌تواند فرصت خوبی برای بازاندیشی در کار هنرمندان و گالری‌ها باشد. فرصتی که در عین حال می‌تواند زمینه را برای عادی‌سازی فروش آنلاین آثار هنری در شرایط عادی نیز فراهم کند.

شیوع ویروس کرونا و در پی آن تعطیلی بسیاری از مراکز و فعالیت‌های هنری، باعث شده تا کارشناسان هنری و هنرمندان در این باره نظرات ضد و نقیض و گاهی جالب توجه را بیان کنند. یکی از این هنرمندان بهنام کامرانی است. این هنرمند تجسمی و کیوریتور، درباره تاثیر تعطیلی گالری‌ها به دلیل جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بر اقتصاد هنر مطالب جالب توجهی را عنوان کرده است.

وی می‌گوید: فعلا در وضعیت ویژه‌ای قرار داریم و در این میان هنرمندان و گالری‌داران باید از فضای مجازی برای ارائه آثار هنری نهایت استفاده را داشته باشند.

این هنرمند معتقد است: طبیعتا برای ارائه و فروش آثار هنری گالری‌ها می‌توانند راه‌کارهای بهتری داشته باشند و شرایط بهتری را فراهم کنند.

او با تاکید بر اینکه تعطیلی برنامه‌های هنری می‌تواند فرصت خوبی برای بازاندیشی در کار هنرمندان و گالری‌ها باشد، اظهار می‌کند: هنر در اغلب مواقع همواره زاینده بوده است و در این شرایط هم می‌تواند به کار خود ادامه دهد؛ همانگونه که خیلی از هنرمندان از شرایط فعلی برای خلق اثر استفاده می‌کنند. گالری‌ها نیز می‌توانند ضمن برگزاری حراج‌های آنلاین برای زنده نگه‌ داشتن اقتصاد هنر، روی فعالیت‌هایی که داشتند و می‌توانند در سال جدید داشته باشد، بازاندیشی کند.

کامرانی درباره ظرفیت فروش آنلاین آثار معتقد است:  برخی از گالری‌هایی که فروش آنلاین داشتند با در نظر گرفتن اینکه قیمت‌ها بالا نبوده است، توانستند فروش خوبی داشته باشند و برخی از خریداران نیز از این شرایط استقبال کردند. به هر حال این رویکرد کمک می کند تا در شرایط عادی نیز گالری‌ها از فضای مجازی برای فروش آثارشان بهره بگیرند.

کرونا و آخرین اطلاعات پیرامون آن در ایران

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: تاکنون ۲۹ هزار و ۴۰۶ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۲۲۳۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده و ۱۰ هزار و ۴۵۷ نفر نیز بهبود یافته‌اند.

کیانوش جهانپور عصر پنجشنبه درباره آخرین وضعیت ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور و فوت ناشی از آن بیان کرد: از ظهر دیروز تا امروز و بر اساس یافته های آزمایشگاهی، ۲۳۸۹ مورد جدید ابتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد و با این حساب، مجموع بیماران مبتلا به این بیماری تا امروز ۷ فروردین ۱۳۹۸ به ۲۹ هزار و ۴۰۶ نفر رسید.تاکنون ۱۰ هزار و ۴۵۷ نفر از مبتلایان به این بیماری، بهبود یافته و ترخیص شده اند. در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۷ نفر از بیماران کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و در مجموع، شمار درگذشتگان بر اثر این بیماری به ۲۲۳۴ نفر افزایش یافت.