دکتر امیررضا چمنی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این همکاری در زمینههای مختلف به خصوص تهیه محتوای لازم برای آموزش و آگاهیبخشی جامعه، ارائه بستر مناسب برای مشاوره تلفنی و تصویری رایگان به اقشار مختلف و برنامههای مختلف زنده تلوزیون اینترنتی با حضور مجازی مردم است.
وی همچنین پاسخگویی به مشکلات مردم با ابزارهای مختلف ارتباطی، همکاری تعداد زیادی از روانپزشکان و روانشناسان یزدی به صورت داوطلبانه در این مسیر برای کاهش آسیبهای روحی و روانی را از دیگر اقدامها ذکر کرد.
این مسوول اظهار کرد: ترس از ابتلا به بیماری و استرس ناشی از اختلال در فعالیتهای شغلی، اقتصادی و کسب و کار و ناشی از بیکاری و نیز محرومیت از ارتباطات اجتماعی و چالش داخلی خانوادهها به دلیل ارتباط طولانی با یکدیگر در دوران قرنطینه پیامد دیگر است.
چمنی اظهار کرد: چالشهای مرتبط با کودکان و نوجوانان، معضل روانی سوگ و سوگواری، تهدید روانی جامعه سالمندان ، استرسهای تحصیلی دانشآموزان و دانشجویان از پیامدهای دیگر منفی بروز همهگیری کروناست.
عضو هیات مدیره انجمن علمی روانپزشکان ایران یادآور شد: باید راهکارهای درازمدتی برای آن غلبه بر مشکلات ناشی از بیماری کرونا اندیشه شود، در غیر این صورت در آینده نزدیک جامعه با بحرانهای مختلف روحی وروانی درگیر میشود.
چمنی تاکید کرد: بنا به پیشنهاد خانه فرهنگ صدوقی و در راستای فعالیتهای عامالمنفعه، این موسسه در حوزه بیماری کرونا، مقرر شد برنامهریزی لازم برای ارائه خدمات رایگان به اقشار مختلف مردم طراحی و اجرا شود.
بر اساس آخرین آمار ۹۶۸ نفر در استان به کرونا مبتلا شدند که از این تعداد ۹۶ نفر فوت کردند.