«محسن جوهری» امروز (یکشنبه) در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی ایرنا با اشاره به اینکه حدود ۷۰ درصد از جایگاه های سی ان جی در شهرها متعلق به شهرداری هاست، ادامه داد: شرکتهای بهرهبردار که جایگاههای سی ان جی را از شهرداریها و یا سازمانهای تابعه آنها اجاره کردهاند، توان پرداخت هزینههای نگهداری و اجاره جایگاهها به شهرداریها را ندارند.
وی گفت: در صورت همکاری نکردن شهرداریها، این شرکتها ورشکسته خواهند شد و عرضه سی ان جی در سال جاری با چالش مواجه خواهد شد.
رییس هیات مدیره انجمن صنفی سی. ان. جی کشور افزود: این شرکت ها ماهانه باید اجاره جایگاه را به شهرداری ها پرداخت کنند اما به دلیل شیوع کرونا و کاهش شدید تقاضا برای سوخت سی ان جی، برای پرداخت هزینه ها با مشکل رو به رو شده اند.
جوهری با بیان اینکه جایگاهدارانی که با سرمایه خود اقدام به احداث جایگاههای سی ان جی کرده اند نیز در پرداخت هزینه های جایگاه و اقساط وام های مربوطه با مشکل مواجه شده اند، تاکید کرد: با این حال جایگاه های سوخت جزو مشاغل آسیب دیده از کرونا طبقه بندی نشده است و الزام ادامه فعالیت برای جایگاه ها نیز وجود دارد.
وی ادامه داد: اگر شرایط بر همین منوال باشد شرکتهای بهره بردار و جایگاهداران خصوصی ورشکسته خواهند شد.
جوهری افزود: ادامه این شرایط باعث بیکاری کارکنان جایگاههای سی ان جی می شود و در اکثر جایگاهها امکان پرداخت حقوق اسفندماه کارکنان وجود نداشت.
وی افزود: جایگاههای سی ان جی در شرایطی درگیر مشکلات ناشی از کرونا شدهاند که یکی از مهمترین مشکلات این حوزه در سالهای اخیر عدم تناسب کارمزد با هزینههای جایگاهها بوده و درحالیکه افزایش هزینههای سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷ با توجه به شرایط مختلفی چون افزایش دستمزدها و افزایش جهشی نرخ ارز و ...، حدودا ۷۰ درصد بود، به طور میانگین ۱۷ درصد درسال ۹۸ به کارمزد این جایگاهها اضافه شده است و متاسفانه علیرغم افزایش هزینهها در سال ۹۹ تاکنون تصمیمی در خصوص افزایش کارمزد جایگاههای سی ان جی گرفته نشده است.