دکتر حسین فرشیدی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این اوجگیری در زمان ۲۰ تا۲۸ فرودینماه پیشبینی شده که در صورت رعایت کردن اصول بهداشتی و فاصله اجتماعی میتوان از این شرایط عبور کرد.
وی بیان کرد: در هفتم لغایت هشتم فروردینماه امسال انتظار اوجگیری ابتلا به کرونا در استان را داشتیم که با رعایت توصیههای بهداشتی و همکاری مردم در این زمینه، آمار روند صعودی بالایی نداشت.
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اظهار کرد: بیماران مبتلا به کرونا سه دسته شامل، افراد با وضعیت وخیم که به آی سی یو منتقل میشوند اما دو دسته دیگر در بخشهای کووید یک و دو طول درمان را طی میکنند.
فرشیدی با اشاره به اینکه مبتلایان به این بیماری دو هفته دوره درمان دارند و باید بگذرانند تصریح کرد: افراد مشکوک میتوانند به مراکز تشخیصی و درمانی ویژه کرونا در سراسر استان مراجعه کنند.
وی خاطرنشان کرد: طبق تصمیمات گرفته شده در کشور، ۹۰درصد هزینههای درمانی بیماران کرونا در بیمارستانهای دولتی بر عهده دولت و بیمه است و افرادی که مشکوک به این بیماری هستند نگرانی بابت هزینههای درمان نداشته باشند.
شمار مبتلایان به کرونا در هرمزگان به ۱۷۹ نفر رسید
رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: از روز گذشته تاکنون (نهم فروردین ماه) ۶ مورد مثبت جدید به مجموع مبتلایان به کرونا در استان اضافه شد و به ۱۷۹ نفر رسید.
حسین فرشیدی افزود: از ابتدای شروع خطر اپیدمی بیماری حاد تنفسی در هرمزگان تا روز نهم فروردین ماه یک هزار و ۱۶۷ نفر در مراکز درمانی استان بستری شدند که از این شمار یک هزار و ۲۲ نفر ترخیص و ۸۷ نفر همچنان بستری هستند.
وی یادآور شد: در بندرعباس۹۰، کیش ۳۷، قشم ۱۹، پارسیان و بستک هر کدام ۲، بندرلنگه ۷، حاجی آباد ۵، جاسک و خمیر هر کدام یک، رودان ۴ و میناب ۱۱ نفر مبتلا به کرونا هستند.
به گزارش ایرنا، شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شدهاند و صدها نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
طبق آخرین آمار، ۳۵ هزار و ۴۰۸ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شدهاند که از این تعداد، ۲ هزار و ۵۱۷ نفر جان خود را از دست دادهاند و همچنین ۱۱ هزار و ۶۷۹ نفر بهبود یافتهاند.