دانشگاه شهید بهشتی روز یکشنبه اعلام کرد که امکان برگزاری کلاسهای حضوری در آینده نزدیک وجود ندارد. متناسب با شرایط جدید، تمهیدات و تسهیلاتی برای به سرانجام رساندن نیمسال دوم تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ از نظر مقررات آموزشی اندیشیده شده است که به موقع و با هماهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اعلام خواهد شد.
دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی از روز شنبه ۱۶ فروردین تمام درس های نظری را به صورت الکترونیکی آموزش می بینند.
بر اساس گزارش مرکز آموزش الکترونیک دانشگاه، طی سه هفته منتهی با پایان سال ۱۳۹۸ حدود ۵۰ درصد کل دروس نظری دانشگاه به صورت مجازی برگزار شده است و برآورد میشود حدود ۲۰ درصد این دروس نظری از طریق سامانه درسافزار دانشگاه یا سایر روشهای مناسب ارائه شود.
دانشجویانی که در این نیمسال قصد دفاع از پایاننامه یا رساله خود را دارند، میتوانند تا ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ با رعایت مقررات و ملاحظات بهداشتی به صورت حضوری دفاع کنند.
دانشگاه شهید بهشتی تاکید کرد برای دانشجویانی که با محدویت زمانی مواجه هستند، به پیشنهاد استاد راهنما و تایید شورای دانشکده یا پژوهشکده امکان برگزاری جلسه دفاع از رساله یا پایاننامه به صورت غیرحضوری وجود دارد.
دانشجویان به دانشگاه نیاند
هیأت رییسه دانشگاه تربیت مدرس روز یکشنبه بر حضور نیافتن دانشجویان پس از تعطیلات نوروزی در دانشگاه تاکید و اعلام کرد که زمان حضور دانشجویان در کلاس های درس اطلاع رسانی می شود.
بر اساس اعلام دانشگاه تربیت مدرس، دانشجویان برای بازگشت به دانشگاه برنامه ریزی و تعجیل نکرده و برای تهیه بلیط نیز اقدامی نکنند.
کلاس ها مجازی می شود
بر اساس اعلام روز یکشنبه دانشگاه صنعتی امیرکبیر، با توجه به روند نامطلوب و رو به گسترش شیوع بیماری پیشبینی میشود حداقل تا پایان فروردین ماه امکان برگزاری کلاسهای حضوری نباشد و برای بعد از آن نیز نمیتوان امید زیادی داشت.
این دانشگاه تاکید کرد که تمام کلاس ها به جز دروس آزمایشگاهی، کارگاهی و تربیت بدنی از روز شنبه ۱۶ فروردین ماه به صورت الکترونیکی برگزار می شود.
برگزاری مسابقه فرصت سازی کرونایی
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای، مسابقه ملی فرصت سازی کرونایی را برگزار می کند.
به دلیل ورود ویروس کرونا در کشور و با توجه به برگزاری کلاس های دانشگاه ها به صورت غیر حضوری، دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فنی و حرفه ای با همکاری دانشگاه فنی و حرفه ای استان فارس از این تهدید، فرصتی برای آموزش مهارت های فنی و حرفه ای دانشجویان در زمینه تولید محتوای آموزشی ایجاد کند.
این مسابقه در ۵ بخش و یک بخش آزاد در بین دانشجویان در زمینه های آموزشی، مهارتی، اخلاق، خلاقیت و فرهنگ سازی برگزار می شود.
محتواهای تولید شده شامل فیلم - فیلم مستند – پادکست (رادیو اینترنتی) - موشن گرافیک – کارگاه های عملی یا آموزشی یا کلاس درس اعلام شده است.
این مسابقه ۲۲ خردادماه سال ۹۹ در شیراز برگزار می شود و دانشجویان تا ۲۵ اردیبهشت مهلت شرکت در این مسابقه دارند؛ دبیرخانه این مسابقه در دانشکده فنی و مهندسی شهید باهنر دانشگاه شیراز قرار دارد.
نفر اول این مسابقه سه میلیون تومان، نفر دوم ۲ میلیون تومان و نفر سوم یک میلیون تومان در هر بخش دریافت می کند.
به گزارش ایرنا، همزمان با شیوع ویروس کرونا، دانشگاه های سراسر کشور تعطیل شدند و مراکز آموزش عالی از یک ماه گذشته تاکنون کلاس های درس را به صورت مجازی برای دانشجویان برگزار می کنند؛ در همین زمینه اینترنت دانشگاه هایی که این خدمات را به دانشجویان ارائه می دهد از سوی وزارت ارتباطات رایگان شده است.