ارومیه- ایرنا- مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی گفت: یک دستگاه «موبایل ون» به همراه تیم پزشکی جهت غربالگری و شناسایی افراد مشکوک و ارجاع آنان به مراکز بهداشتی در شهرستان ارومیه فعالیت می‌کند.

سعید فریور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این خودرو در راستای کمک به جلوگیری از شیوع بیماری کرونا بین افراد و گروه‌های آسیب‌پذیر با مشارکت موسسات خیریه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی و گروه‌های داوطلب همیار سلامت روان استان در مناطق حاشیه‌نشین و محلات آسیب‌خیز فعال است.

وی با اشاره به برخورداری روزانه به طور متوسط 100 نفر از معتادان پرخطر و کارتن‌خواب در ارومیه از خدمات این موسسات اضافه کرد: علاوه بر توزیع اقلام غذایی، محلول‌های ضدعفونی دست، ماسک، دستکش، وسایل شوینده و ضدعفونی‌کننده و نیز بروشورهای آموزشی در خصوص پیشگیری از بیماری کرونا و کتاب داستان برای کودکان در مناطق محروم ارومیه توزیع می‌شود.

وی ادامه داد: در همین راستا بسته‌های حمایتی بین خانواده‌های در معرض خطر استان به ارزش 610 میلیون ریال با همکاری خیّران و موسسات خیریه نیز توزیع شده‌ است.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی از اجرای طرح پیشگیری از کرونا بین معتادان کارتن‌خواب در استان نیز خبر داد و افزود: این طرح در ۶ مرکز کاهش آسیب اعتیاد  توسط تیم سیار امدادرسان در شهرستان‌های ارومیه، خوی، مهاباد، نقده و بوکان اجرا می‌شود.

«فریور»، ادامه داد: در این طرح اعضای تیم‌های سیار به سراغ کارتن‌خواب‌ها و معتادان پرخطر در پاتوق‌ها رفته و اقدام به غربالگری و تب‌سنجی و ارجاع افراد دارای علایم به مراکز بهداشتی می‌کنند.

وی گفت: ضدعفونی‌کردن محل اقامت معتادان و توزیع غذای گرم، بیسکویت و وسایل بهداشتی و ضدعفونی و آموزش انفرادی  نیز از دیگر اقداماتی است که در خصوص این افراد انجام می‌پذیرد.

وی اضافه کرد: روزانه به طور متوسط ۱۰۰ نفر از معتادان پرخطر و کارتن‌خواب از این خدمات بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایرنا، گروه‌هایی نظیر معتادان و خانواده‌های آنان از جمله آسیب پذیرترین افراد از شیوع بیماری کرونا به شمار می‌روند.

به گزارش ایرنا، شیوع ویروس کرونا اواخر دسامبر گذشته از چین آغاز شد و تاکنون هزاران نفر در این کشور به این ویروس مبتلا شده‌اند و صدها نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.
این بیماری قابل پیشگیری است و به‌ راحتی و با راهکارهای ساده می‌توان از شیوع و ابتلا به آن جلوگیری کرد؛ ویروس کرونا دوره نهفته به نسبت طولانی از چند روز تا دو هفته دارد و همین امر موجب شده‌ تا زمانی که علایمی‌ چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند، از آن آگاهی پیدا نکرده و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان احساس نکنند.

طبق آخرین آمار، ۳۵ هزار و ۴۰۸ نفر در ایران به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند که از این تعداد، ۲ هزار و ۵۱۷ نفر جان خود را از دست داده‌اند.
همچنین ۱۱ هزار و ۶۷۹ نفر در کشور بهبود یافته از بیماری کرونا هستند.