اهواز- ایرنا- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان با بیان اینکه در این ایام مهمترین هدف کانون تشویق کودکان و همچنین خانواده‌ها برای در خانه ماندن است، گفت: بخش مهمی از فعالیت‌های فرهنگی، هنری و ادبی کانون از طریق پیک امید به آدرس http://omid.kpf.ir/ قابل ارائه است.

وحید کیانی یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر ضرورت تشویق خانواده ها و بخصوص کودکان برای در خانه ماندن، اظهارداشت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برابر رسالت و وظیفه ذاتی که برای پر کردن اوقات فراغت این گروه‌های سنی بر عهده دارد، فعالیت خود را همزمان با گسترش ویروس کرونا و تعطیل شدن مدارس از نیمه دوم اسفندماه آغاز کرد.

وی با اشاره به اینکه مربیان کانون به صورت مجازی با اعضا مراکز ، گفت: طرح ابتکاری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تحت عنوان پیک امید در بخش های فیلم و انیمیشن، قصه‌گویی و قصه زندگی من، کتاب صوتی، شعر و ادبیات، کاردستی و هنرهای تجسمی و همچنین کتابخوانی به علاقمندان کودک و نوجوان  خدمات ارائه می‌دهد.

کیانی تصریح کرد: ویدئوهای تهیه شده از قصه‌گویی مربیان کانون در مدت زمان‌های مختلف بارگذاری شده و امکان استفاده برای مراجعه کنندگان به صورت رایگان وجود دارد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان همچنین به ارائه خدمات طرح پیک امید در بخش های کاردستی و هنرهای تجسمی، شعر و ادبیات اشاره کرد و گفت: در این بخش‌ها مربیان کانون به صورت داوطلبانه به تولید محتوا پرداخته و بعضا برخی از آثار کودکان و نوجوانان در حوزه های شعر و ادبیات را نیز بازنشر داده‌اند.

 کیانی یکی از مهمترین بخش های قابل توجه طرح پیک امید را ارائه کتاب‌های کانون پرورش فکری به صورت الکترونیکی عنوان‌کرد و افزود: این محصولات کاملا به صورت رایگان در دسترس عموم قرار گرفته تا اوقات فراغت کودکان و نوجوانانی که این روزها در خانه هستند را پر کند.

 وی با اشاره به اینکه در سال گذشته و در همین ایام خدمات کانون به کودکان سیل زده خوزستانی در راستای عمل به مسئولیت‌های اجتماعی انجام می‌شد، گفت: این خدمات در این دوره که باید کودکان و نوجوانان به همراه خانواده‌های خود در خانه بمانند نیز شکل تازه‌ای به خود گرفته و به همین منظور سعی شده تا از همه ابزارها و امکانات فرهنگی برای این منظور استفاده شود.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان همچنین از دیگر دستگاه‌های فرهنگی استان خواست تا در تشویق شهروندان برای در خانه ماندن مشارکت کنند و افزود: پیشگیری از شیوع ویروس کرونا به یک عظم ملی نیاز دارد و این امر با فرهنگسازی صحیح قطعا ممکن می‌شود تا شاهد شکسته شدن چرخه سرایت باشیم.

بر اساس این گزارش، تاکنون به همت مربیان و کارشناسان کانون استان خوزستان ۱۰ اثر قصه‌گویی، ۹۵ اثر کاردستی و هنرهای تجسمی، ۹ اثر معرفی و روخوانی کتاب، هشت اثر نمایش، چهار اثر بازی و سرگرمی، ۲ اثر پویانمایی، سه اثر عکاسی و ۲ اثر سرود، ۱۲ اثر شعرخوانی، سه اثر نوشتن خلاق و ۲ اثر کلاس‌های ادبی مجازی تولید و به دبیرخانه این طرح در معاونت فرهنگی کانون کشور ارسال شده است.