محمد سلطانحسینی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این ۲۰ دقیقه میتواند در یک یا ۲ نوبت ۱۰ دقیقهای تقسیم شود و بهترین زمان آن یکی دو ساعت قبل از ناهار، بعد از ظهر و یا ابتدای شب است.
به گفته وی حرکات فیزیکی باید متناسب با قوای جسمانی و شرایط کلی بدن باشد و از حرکات سبکی مانند راه رفتن در خانه تا فعالیتهای شدیدتر دراز نشست، بارفیکس، دراز نشست، کار با وزنه و هالتر و تردمیل را شامل میشود.
وی اضافه کرد: در صورتی که شخص در این زمان ها نتوانست ورزش کند هر ساعت دیگری را به این امر اختصاص دهد و با بهانه رد شدن زمان استاندارد، از انجام حرکات فیزیکی سرباز نزند.
مدیرکل ورزش و جوانان اصفهان با بیان اینکه ورزش در این روزها که همه ملزم به ماندن در خانه هستند میتواند شامل حرکات کششی، نرمش و یا فعالیت با هر وسیله ورزشی باشد، تصریح کرد: فعالیتهای فیزیکی به غیر از حفظ تناسب اندام، افزایش قوای جسمانی، سطح ایمنی بدن را بالا میبرد.
سلطان حسینی بهبود روحیه را از دیگر فواید ورزش عنوان کرد و گفت: ورزش خانگی اگر با دیگر اعضای خانواده هم انجام شود نشاط و شادابی را که امروزه بسیاری از نبود آن گلایه میکنند به ارمغان میآورد.
وی با بیان اینکه ورزش در حیاط خانه بیشتر توصیه میشود، خاطرنشان کرد: هوای آزاد برای حرکات فیزیکی مناسبتر است، در غیر اینصورت از اتاقها میتوان استفاده کرد.
مدیرکل ورزش و جوانان اصفهان اظهارداشت: تمامی اماکن ورزشی و باشگاهها تعطیلند و این روند تا بهبود اوضاع ادامه خواهد داشت، لذا باید ورزش در خانه را به عنوان راهکاری برای بهبود وضعیت جسمانی و پیشگیری از بیماری در نظر گرفت.
بیش از ۳۱۱ هزار ورزشکار سازمان یافته در استان اصفهان فعالیت میکنند و افزون بر یکهزار و ۳۵۰ باشگاه ورزشی در این خطه وجود دارد.
تمامی اماکن ورزشی این استان از ۱۰ اسفند ۹۸ با هدف پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تعطیل شد.