ساری- ایرنا- این روزها با وجود ویروس کرونا، وقت در خانه ماندن است و در این مدت می‎‌توان با طبخ غذاهای جدید و محلی لحظات شیرین و دلپذیری را در خانه بیشتر و بهتر از قبل تجربه کرد.

به گزارش ایرنا، کدو پلوی مازندرانی ( کئی پلا)، کاملا بر پایه ی سبزیجات و گیاهان پخته می شود، هم برای گیاهخوران و هم برای افرادی که دارای رژیم های کاهش وزن و یا رژیم هایی خاص هستند مناسب است.

غذای کدو پلو بسیار زود می پزد و مزه  بسیار خوشمزه ای هم دارد در ضمن، غذایی بسیار سالم و مقوی هم هست.

مواد لازم:

کدو حلوایی رسیده       به اندازه نصف یک کدو حلوایی کوچک

 زیره                      به مقدارلازم

 پیاز                       دو عدد بزرگ

 کره                        ۵۰ گرم

زعفران                     به مقدار لازم

فلفل ،نمک ، زردچوبه    به مقدار لازم

تخم مرغ                     یک عدد

طرز تهیه و نحوه پخت:

برنج رو از قبل برای چند ساعتی خیس می کنیم.

در ظرفی پیاز را کاملا ریز می کنیم و با کره تفت می دهیم.

کدو حلوایی رو مربع مربع خرد می کنیم وبه پیاز اضافه می کنیم  و کدو را با کره و پیاز حسابی تفت می دهیم اما باید مراقب باشیم که له نشود.

نمک و فلفل و زردچوبه رو اضافه می کنیم

برنج را با آب و نمک می گذاریم بجوشد و آبکش می کنیم

سپس مواد کدو رو لابه لای برنج می ریزیم و زیره رو هم رو هر لایه می پاشیم؛ کمی زعفران آب کرده روی هر لایه می ریزیم و برنج رو دم می کنیم .

تخم مرغ رو هم به تعداد با کره نیمرو می کنیم و روی برنج می ذاریم

 نکته: گاهی بجای تخم مرغ از خورشت گوجه هم همراه با این غذا استفاده می شود؛ به این صورت که پیاز داغ رو آماده می کنید کمی نمک و فلفل و زردچوبه می زنید و گوجه های خورد شده رو به پیاز داغ اضافه می کنید و با حرارت ملایم می پزید تا هم گوجه آب بندازه و هم پخته شود. ( بصورت یک خورشت جا افتاده با آب غلیظ) که بعدهمراه با کدو پلو سرو می شود.

می توان در کنار این غذا از ترشی نازخاتون هم استفاده کرد.